Midex Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Реално апаратът е 3.2 мегапиксела, а 6-те са с интерполация. Апаратът не е като този от тази тема Онзи е друг модел и работи с ААА батерии, докато този дето продавам е с Li-ion, която се зарежда през USB. Ето и данните му. Килиповете са до 640Х480. Може да работи и като WEB камера Апаратът има 16 Mb вътрешна памет и работи с SD карти, но не съм взимал карта допълнително, защото почти не съм го ползвал. Към него има USB кабел, драйвер и мануал. Давам го за 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwall Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Взимам го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 имате предвид моета обява ли да апаратчетата са напълно еднакви като този модел бе пуснат на пазара в 2 разновидности аз избрах тогава тази с батерийте понеже ако ми свърши акомулатора да имам и друга алтернатива,но пък тези с акомулаторната батерия може би се зареждат от USB кабела, което пак си е някаква екстра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 Да..принципно имат доста прилики, а иначе съм виждал адаптерчета-преходници, които имат USB куплунг и зареждат (дори и в мануала си го пише). А моята цена е по-ниска, защото за разлика от тебе не давам екстри като карти, допълнителни батерии и т.н.....и освен това просто не ми трябва - пускал съм го само когато трябваше да да го пробвам дали работи. Едит: ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 да цената не я коментирам исках само да уточня че това апаратче се произвежда в 2 вариянта това за USB-то сега го разбирам,аз даже и не съм отворил книжката от както съм го взел така и не съм я отворил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.