simbata Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 Download EDIT : Май съм яко в грешка...Реших, че това е нова версия Я някой, който следи нещата повече да каже, за какво става въпрос, коя е последната версия и кога ще излиза новата ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 тва е американският (ntsc рилийс ) на pes 6.същата 1 към 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 тва е американският (ntsc рилийс ) на pes 6.същата 1 към 1. Шибано. Тамън се зарадвах. Кога ще излиза следващият PES (PES7 може би?) ? Четох някъде за някакви графики от следващо поколение ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 тея графики от следващо поколение ги чакай в версиите за ps3 и x360. най-много да направят една последна версия за Ps2 с орязана графика и геймплей и да портнат нея за pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtCrAvE Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 До колкото е известно KONAMI потвърди,че PES 2008 за PC ще е next-gen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 До колкото е известно KONAMI потвърди,че PES 2008 за PC ще е next-gen. нормално, чакаме PES7 за PC есента Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 абе нека....гарантирам ,че ще е орязана от към графика както гарантирах и за порта на resident evil 4,никой не ми вярваше ,но видяхте покъртителната разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 24, 2007 Author Share Posted July 24, 2007 абе нека....гарантирам ,че ще е орязана от към графикакакто гарантирах и за порта на resident evil 4,никой не ми вярваше ,но видяхте покъртителната разлика Що злобееш така срещу ПС-тата бе човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 не злобея,а казвам какво ще стане със сигурност.къв им е смисълът да пуснат играта за pc 1 към 1 както е като некст ген конзолите,след като те още не са хакнати добре и ще продават много оригинални бройки.докато пц геймърите са даунлоудъри и това само ще им намали продажбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 повярвай конзолния геймър изобщо няма да му пука каква е PC версията и ще си купи версията за конзолата. В същото време PC геймъра така или иначе няма да даде пари за играта, така че за Конами няма никаква разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Глупости,аз като конзолен геймър ти казвам,че ако за pc е същата 1 към 1 няма да се изръся ,за да я играя на конзола.Проблемът е ,че няма да е същата. Конами ще се покажат като много глупави,едва ли не ,че сами ще си намалят продажбите,ако направят подобна простотия.Близко е до ъкъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Ами като не могат да направят играта достатъчно добра, за да я купи човек, ще я правят по-тъпа за ПЦ. То по тази логика трябва всички да сме брутално изненадани как изобщо някой произвежда игри за компютри след като само сваляме. Като гледам добрите игри и фирми хич не са на загуби, даже доста си печелят без дори да се занимават особено ако изобщо с конзоли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 нали затова 95 % от игрите за Pc са пълен боклук,защото кадърните разработчици не правят игри за pc,не че не може,обаче ги играят само дървените глави на балканите ,които си ползват pc-то за всичко.това отдавна съм го разисквал като въпрос.ти въобще знаеш ли кои са добрите игри и фирми,имаш ли идея от гейминг Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 EAZY ,baby ...дано знаеш как продължава нататъка това изкъртващо парче.Ние тука пишлеметата можем да си говорим каквото си искаме.Никой от нас не е дост. приближен до РС отдела на Конами ,така че всички си изказваме само личните мнения.В повечето случаи предположения.Като гледам как Фифа е на път да затъне тотално и какво говорят от ЕА нищо чудно Конами да отвори огромен 2-ри фронт с/у Фифичката( след като тотално я разбива на конзолния ) и така да съкруши до край ЕА( поне спор отдела им ).Ако погледнем в другия лагер какви са тенденциите ,би било недопустимо ПЕС 7 да излезе за РС без да е с графика от след. поколение.Единствения проблем пред това е че само малка част от феновете имат машини за такова пиршество от виз. гледна точка.За мен по-вероятно е да има два или дори 3 режима на работа на енджина така че макс. брой фенове да се насладят на неповторимия гейплей създаван от Конами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Днес си взех играта за Xbox 360. Още не съм цъкал, но ми е интересно дали има разлика с PC версията EDIT: gameplay-a е еднакъв, графиката ми се струва по-добра от тази за PC, но може би защото е на голям телевизор с голяма резолюция Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Коя игра?ПЕС 2007? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 ми за която е темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Тва е pes6 ,но за Америка (ntsc) регион. Графиката за x360 действително е по-добра от тази на pc и ps2 версиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 но геймплея е еднакъв мисля. Падам от всеки онлайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Добре де защо удара е толкова силен. Натискам удара и топката хвърчи много високо. Много трудно се прави слаб удар. Също защо защитата е толкова слаба. Сама се мести напред към центъра. Малко по-добър играч те прави на нищо с 2 финта и излиза винаги сам срещу вратаря още от центъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Меренето на пишки на РМ. Или ако искате потърсете темата "конзоли vs PC", мисля имаше, ако няма - направете. Eazy-E, кротни се с нападките към РС-тата във почти всяка тема, в която те видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Толкова я играя и 6тицата и тази, играта е страшна, но има ултра малоумни моменти. Съдиите са мега зле, статичните положения също. Не знам кой малоумник спря идеята за стрелка за посоката на топката, като може да се добавя фалц към нея. Поне на Фифа я имаше преди и имаш идея къде отива топката и с какъв фалц и височина да я биеш, а от както я няма - на късмет. Както и тук в ПЕС. На тренировки горе-долу стават, на мач -не. Много ме дразни в това отношение. Както и корнерите, удъра с глава почти винаги хвърчи 3м над вратата, на тренировки - всеки път гол. Да им имам и тренировките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Тука,че и на най-старите игри от поредицата,фалцът при пряк свободния се прави като задържаш посоката на която искаш да бие.Ако искаш пък силен и прав удар ,биеш като задържаш нагоре + триъгълник.Ако искаш техничен удар задържаш X.Ако искаш леко над стената задържаш надолу след удара.Системата при пряк свободни е перфектна,просто е сложна за новаци. За коренери и удари с глава- пак е изчислено всичко.Тук не е да центрираш и да помпаш удар и каквото стане.В тази игра има нещо много важно наречено super cancel,тоест пласиране на играчите.Пласирането става докато топката лети към тях по земя или по въздух и държиш R1 + R2 + посоката на която искаш да се пласира играчът. Именно за това казвам ,че в тази игра всичко е изчислено ,просто е сложно и комплексно и отблъсква кежуъл играчи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Щеше да е хубаво някъде да ги опишат тези неща, колкото и да съм търсил не излизат резултати, а тренировките не стават, защото нещата не важат, а и показват някаква нищожна част. Все пак според мен трябва да има точна стрелка при корнери и пряк свободни на която да може да се прилага фалц, за да имаш идея точно колко и къде отива, а не да налучкваш с всеки пряк свободен колко фалц има когато задържиш ляво или дясно. Така и с посоката на топката пак е налучкване - въртя камерата и трябва да се чудя някакви япончета как са програмирали да лети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ами пряк свободните са си цяла игра в играта.Искат доста практика.Дори със всеки играч се бият по различен начин.С Анри примерно си има един начин на изпълнение с който влизат,с Адриано съвсем друг.Точно това прави играта толкова велика.Manual Pass-a също изисква направо месеци практика за усъвършенстване.Winninga e супер комплексна и в Япония си е дисциплина за профи гейминг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.