evil_smith Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Проблема е точно този... компа ми не може да премине в този режим... показва се синия екран за подготовката преди стенд-бай и така си остава... същото и с рестартирането... Някакви идеи? Проблема се появи след като вчера ми се ъпдейтна джавата... Благодаря за помощта предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Изтий джавата и е запиши на ново без да е обновяваш ... ако може така де , защото някой обновления ги пускат с инсталационният пакет ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 21, 2007 Author Share Posted July 21, 2007 Ново 20... сега като се опитам да сложа Джава наново ми дава тази грешка: Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Е при мен не е ставало така , на един мой приятел му се случи и така го оправих ! От тук не се сещам ! Съжалявам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Ново 20... сега като се опитам да сложа Джава наново ми дава тази грешка: Някакви идеи? Както се вижда от скрийншота, имаш инсталирани и едновременно стартирани NOD32 и Avast. Това е един задължителен източник на конфликти и проблеми. Най-добре изключи мрежовия кабел, спри и двете антивирусни и тогава пробвай да инсталираш Java.Преди време имах проблеми с Java, когато позволих на Adobe Acrobat да си свали и инсталира някакви ъпдейти. В резултат на това ми се омаза интерфейса на скенера и не се визуализираха менютата. След дълго ровене в нета и безуспешни опити да поправя нещата инсталирах начисто и така реших проблема по баламския начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 А аз виждам инсталиерани толкова много неща, плъгинги и др. че ми става лошо. Ще решиш проблема с формат и иснтал на Wina отново/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 Както се вижда от скрийншота, имаш инсталирани и едновременно стартирани NOD32 и Avast. Това е един задължителен източник на конфликти и проблеми. Най-добре изключи мрежовия кабел, спри и двете антивирусни и тогава пробвай да инсталираш Java.Преди време имах проблеми с Java, когато позволих на Adobe Acrobat да си свали и инсталира някакви ъпдейти. В резултат на това ми се омаза интерфейса на скенера и не се визуализираха менютата. След дълго ровене в нета и безуспешни опити да поправя нещата инсталирах начисто и така реших проблема по баламския начин. Пробвах всичко, но проблема е, че джавата не иска да се свали въобще... директно онлайн започва инсталацията... А аз виждам инсталиерани толкова много неща, плъгинги и др. че ми става лошо. Ще решиш проблема с формат и иснтал на Wina отново/ Въобще плъгините не са много... пък и това едва ли е проблема... пробвах и през ИЕ и пак същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Щом е така, изтегли JRE от тук. Съветът за антивирусните остава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 Щом е така, изтегли JRE от тук. Съветът за антивирусните остава. Това го инсталирах точно по начина както каза, но проблема с джава остава.... неможе да ми отвори това. В същото време имам това: И след като искам да премахна Java(ТМ) 6 Update ... ми изписва отново онази грешка... Ако помоля някой познат да свали джавата от тук и ми я изпрати по скайп дали проблема ще се оправи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Изобщо не се мъчи да се занимаваш с глупости да ти прашат други джави и т.н.Много по-малко нерви ще имаш ако напраиш един формат и всичко ще е О.К.Проблема идва от ъпдейта който явно е смотан и сега неможе да се махне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 Дали да направя един Систем Рестор? Това ще е последната крачка преди формата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Абе джавата нали се инсталира чрез виндолс инсталер и ако обнови инсталера може и да е възможно да изтрие подобренията за джавата и да инсталира чиста джава на ново ! Аз имах ппроблем с една игра и нещеше да се трие , по този начин се оправи ! ТОВА СА САМО ДОГАДКИ В МОМЕНТА И ТРЯБВА ДА ПРОВЕРИШ ДАЛИ Е ТАКА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Дали да направя един Систем Рестор?Това ще е последната крачка преди формата... Направи, ама има впредвид че не е много хубаво. Аз правех преди докато един път така яко ми се развали уиндолса че не стигаше и до екрана с логото. Успех с този рестор , по добре пробавй но не е гаранция никаква. едит: А ти всъщност този режим станд баи ползваш ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 Направи, ама има впредвид че не е много хубаво. Аз правех преди докато един път така яко ми се развали уиндолса че не стигаше и до екрана с логото. Успех с този рестор , по добре пробавй но не е гаранция никаква.едит: А ти всъщност този режим станд баи ползваш ли го? Знам че не е хубаво да се прави, но в такива ситуации върши работа. Ето сега се инсталира джавата, лайвтайминга тръгна както и накои други сайтове които я използват. Мерси на всички за помощта. Преди 5 месеца направих последния формат и поне да изкарам още един.... след това слагам Виста. Едита: Използвам го много... ЕДИТ: И проблема със СТЕНД БАЙ е решен.... Като цяло не искаше да се рестартира и гаси от старт бутона, сега всичко е ок. Никакви проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Един въпрос: защо StandBy, а не Hybernate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.