DuDo_89 Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Здравейте...търсих но не открих подобна тема, та по въпроса...имам малък проблем с win-a...значи бях сложил едно DVD но когато го изкарах от компа ми излезна някакво съобщение от рода на canceling CD on windows media...след това ми затлачи системата и трябваше да дам restart до тук добре обаче сега всеки път като ми зарежда windows-а чакам по няколко минути за да зареди и хард диска ми започва да издава странен звук което ме притеснява...дадох system restore но проблема не изчезна...някой има ли идея как може да се оправи това нещо или трябва преинстал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Еми пич аз не ми се е случвало такова нещо до ся и незнам какво тря да направиш по тоя въпрос, но за мен трябва да направиш един преинстал на Windows .... ако след преинстала харда продължава така да ти издава тези звуци може му иа нещо или просто от диска си качил някакъв вирус ... това са вариантите, но пробвай преинстал !!! В повечето случай сичко се оправя със System Restore .... , но щом не ти е свършило рабора може и да е сериозен вирус .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuDo_89 Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 Ами не всъщност не е вирус и преди няколко месеца ми се беше случило и така си стоеше няколко месеца ама просто е дразнещо но сега с една програмка която поправя грешките май се оправи...надявам се поне последните 2 пъти не затлачи при зареждане Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Ами не всъщност не е вирус и преди няколко месеца ми се беше случило и така си стоеше няколко месеца ама просто е дразнещо но сега с една програмка която поправя грешките май се оправи...надявам се поне последните 2 пъти не затлачи при зареждане Провери молексите нещо да не са се разместили и виж температурата на харда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.