йордан Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 zdraveyte iskam d apopitam kak moga da razbera dali mi e clocknat procesora ? Vmomenta raboti na 850 MHZ a kato mu dam malko zor na nad 80 procenta rabota mnogo mi grey temperaturata stava lqtoto do kum 65 gradusa mi pokazva tuka edn aprogramka ! Iskam d arazbera ako e kloknat da namalq malko skorosta na procesora.Blagodarq z avnimanieto ako nqkoy moje d ami pomogne . Dunoto mi e KT7A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Първо си има тема за OverClock ТУК а той като е на 850 няма на къде да е клокван качи си един Everest и там си има цял раздел Overclock ако имаотклонения от нормалното то тя ще ти изпише дали ти е клокнат но иначе такватемапература държи най-вероятно от нуждата да бъде почистен процесора ида му се сложи нова паста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Гудо ти е обяснил що ти е затворена темата. Което пък е добре, щото мене ме мръзи ся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.