Jump to content
BulForum.com

asus en7500le стига до 98 градуса след игра

Recommended Posts

Та значи проблемат ми е следният asus en7500le стига до 98 градуса след игра а в нормално положение

окло 76-80 в жегите без климатик нормално ли е процесора ми и другите работи са в диапазон 40 до 50 градуса кво да правя дайте съвет картата е в гаранция заедно с компа ако трябва да и слагам друго охлайдане или да я сменям благодаря предварително :punk :punk :punk

Та значи проблемат ми е следният asus en7500le стига до 98 градуса след игра а в нормално положение

окло 76-80 в жегите без климатик нормално ли е процесора ми и другите работи са в диапазон 40 до 50 градуса кво да правя дайте съвет картата е в гаранция заедно с компа ако трябва да и слагам друго охлайдане или да я сменям благодаря предварително :punk :punk :punk

Така е в жегата мойта 7900ГС също си ходеше до 100-те градуса под товар!Реших проблема c Zalman VF-700 AlCu...

Ако можеш след игра барни картата ако не е прекалено гореща значи че може да не прави добър контакт радиатора и графичния процесор (или пък пастата е дала фера) ако пък е много гореща прегрява отиди я занеси на фирмата от която си я взел да се оправят те. Ако й добавиш активно охлаждане гаранцията й пада така че не си прави експерименти ;) Но все пак кажи дали е много топла на допир ако е наистина над 90 градуса като й барнеш радиатора ще се изгориш :)

Понеже ПЦ-то е в гаранция... Отиваш си като пич там в сервиза, обясняваш си проблема и казва че искаш 2 вентилатора за кутията и си готов... ще спадне с около 10-20* ако искаш повече сменяш охлаждането както предишния юзър :D

Дам и аз бях със същият проблем докато не си купих 2 вентилатора :) .... един за отпред и един за отзад :) .... и така температурите от 103 градуса паднаха на 60 при игра и без натоварване на ПЦ-то под 40 :punk :punk :punk

Фабричните охлаждания са куци, поне в по-големия си процент. Взимай си Залмана дето ти е написал човека по-горе и иди във фирмата да ти го сменят. Гледай да е същия модел на Залман, щото тва е модела дето ти трябва.

И аз съм съгласен относно заламана дано само във фирмата от която си взел бангията се навият да направят това защото гледам че е маркова машина и може да срещнеш проблеми за това обади се или иди питай и тогава действай ;)

Дам и аз бях със същият проблем докато не си купих 2 вентилатора :) .... един за отпред и един за отзад :) .... и така температурите от 103 градуса паднаха на 60 при игра и без натоварване на ПЦ-то под 40 :punk :punk :punk

.....малко се поизхвърли с тия 40 и косур градуса по малко май :)

Фабричните охлаждания са куци, поне в по-големия си процент. Взимай си Залмана дето ти е написал човека по-горе и иди във фирмата да ти го сменят. Гледай да е същия модел на Залман, щото тва е модела дето ти трябва.

...нищо не пре4и и сам да си го смени и после,ако има дертове с видеото да си върне сток охладителя!

.....малко се поизхвърли с тия 40 и косур градуса по малко май :)

...нищо не пре4и и сам да си го смени и после,ако има дертове с видеото да си върне сток охладителя!

tova e pri polojenie ne na igra a na windows aplication 6to da sym se izhvyrlil to4no taka e buta ot 80 na 60 pri polojenie windows ako igrae6 diga 20 gradusa ot 80 bez ventilator stava na 100 a s ventilator maximuma 70 taka 4e ne znam koj se e izhvyrlil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...