didotk Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Та значи проблемат ми е следният asus en7500le стига до 98 градуса след игра а в нормално положение окло 76-80 в жегите без климатик нормално ли е процесора ми и другите работи са в диапазон 40 до 50 градуса кво да правя дайте съвет картата е в гаранция заедно с компа ако трябва да и слагам друго охлайдане или да я сменям благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Та значи проблемат ми е следният asus en7500le стига до 98 градуса след игра а в нормално положениеокло 76-80 в жегите без климатик нормално ли е процесора ми и другите работи са в диапазон 40 до 50 градуса кво да правя дайте съвет картата е в гаранция заедно с компа ако трябва да и слагам друго охлайдане или да я сменям благодаря предварително Така е в жегата мойта 7900ГС също си ходеше до 100-те градуса под товар!Реших проблема c Zalman VF-700 AlCu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Ако можеш след игра барни картата ако не е прекалено гореща значи че може да не прави добър контакт радиатора и графичния процесор (или пък пастата е дала фера) ако пък е много гореща прегрява отиди я занеси на фирмата от която си я взел да се оправят те. Ако й добавиш активно охлаждане гаранцията й пада така че не си прави експерименти Но все пак кажи дали е много топла на допир ако е наистина над 90 градуса като й барнеш радиатора ще се изгориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Понеже ПЦ-то е в гаранция... Отиваш си като пич там в сервиза, обясняваш си проблема и казва че искаш 2 вентилатора за кутията и си готов... ще спадне с около 10-20* ако искаш повече сменяш охлаждането както предишния юзър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Дам и аз бях със същият проблем докато не си купих 2 вентилатора .... един за отпред и един за отзад .... и така температурите от 103 градуса паднаха на 60 при игра и без натоварване на ПЦ-то под 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted July 19, 2007 Author Share Posted July 19, 2007 благодарности та значи на допир наистина пари имам и два вентилатора на кутията значи ще поместя снимка щом намеря ето и снимка на кутията на машинката ми http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product...deUrl=true&снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Фабричните охлаждания са куци, поне в по-големия си процент. Взимай си Залмана дето ти е написал човека по-горе и иди във фирмата да ти го сменят. Гледай да е същия модел на Залман, щото тва е модела дето ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 И аз съм съгласен относно заламана дано само във фирмата от която си взел бангията се навият да направят това защото гледам че е маркова машина и може да срещнеш проблеми за това обади се или иди питай и тогава действай Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 za sega 6te se vyzdyrja ot zalmana mnogo pari4ki e no po natayk moje da si vzema cooler master ili ne6to ot sorta sega6noto re6enie mi e takova vi6te sami snimkata blagodarq na vsi4ki otgovorili bulgarian zalman COOLER buta 20 gradusa na vga i na drugite po 5 , 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Дам и аз бях със същият проблем докато не си купих 2 вентилатора .... един за отпред и един за отзад .... и така температурите от 103 градуса паднаха на 60 при игра и без натоварване на ПЦ-то под 40 .....малко се поизхвърли с тия 40 и косур градуса по малко май Фабричните охлаждания са куци, поне в по-големия си процент. Взимай си Залмана дето ти е написал човека по-горе и иди във фирмата да ти го сменят. Гледай да е същия модел на Залман, щото тва е модела дето ти трябва. ...нищо не пре4и и сам да си го смени и после,ако има дертове с видеото да си върне сток охладителя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 .....малко се поизхвърли с тия 40 и косур градуса по малко май ...нищо не пре4и и сам да си го смени и после,ако има дертове с видеото да си върне сток охладителя! tova e pri polojenie ne na igra a na windows aplication 6to da sym se izhvyrlil to4no taka e buta ot 80 na 60 pri polojenie windows ako igrae6 diga 20 gradusa ot 80 bez ventilator stava na 100 a s ventilator maximuma 70 taka 4e ne znam koj se e izhvyrlil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.