Jump to content
BulForum.com

Трябва ми software за Playstation 3

Yorkie

Recommended Posts

Ако може някой да помогне и с малко игри, че го докараха чисто празен, а не знам от къде да сваля. Къде може да има пиратски игри за PS3 или малко повече software от това, което е вкарано в него?

Мерси, ама за жалост не е моя, ами на магазина, в който работя :) Тука целия персонал сме много зарибени, ама няма как да го изпробваме, защото е празен :)

...еех, да имах 1200лв...

...ба, нямаше да ги дам за игра :P

За всеки случай Yellow dog linux PS3 installation guide и ако все пак не намерите софтуер !

Download

За повече онформация !

Homepage

Честито !

За всеки случай Yellow dog linux PS3 installation guide и ако все пак не намерите софтуер !

Download

За повече онформация !

Homepage

Честито !

Ние софтуер намерихме, кажете ми как да направя някоя игрица да сваля от някъде, че мн ме е яд :) А, пък в Пловдив няма още никъде дискове за PS3, как може да продават играта, а да не продават дискове за нея - мноо тъпо :)

В някой торент нещо няма ли?!

Програма за горене на пс3 игри !

PS3 BRDGen (Blu-Ray Disc Generator)

За игри потърси рипове на парадокс или ако някой има си направи копие ... ако става без спецялна писачка !

За игри потърси рипове на парадокс или ако някой има си направи копие ... ако става без спецялна писачка !

Мислиш ли, че стават така лесно тия копия :D Верно, те пиратите се мъчат с месеци да преодолеят защитата на PS3 (и на xbox360 преди тва) как не са се сетили да вземат играта и да й направят копие :D

Доколкото знам наистина в момента не могат да се играят PS3 игри пиратски. Поне няма рилийзи.

Има един релийз на парадокс в демоноид тракера , някакъв бокс беше май и доколкото разбрах работил !

Сега прочетох едно нещо , че имал някакъв лоадер в релийзовете на парадокс за да тръгват игрите !

Ако е така и работят наистина , значи ще се играят пиратски версий ... брао на парадокс в такъв случай !

Как да подкараме пиратски релийз на ПС3 !

:) Йау !

абе кво го дискутирате изобщо,мисля че и на децата от детската градина им е ясно,че за ps3 все още няма начин за да се играят пиратски игри.Пък и незнам ще има ли.softmode sux,пук една блу рей записвачка струва майка си и баща си,а едно празно блу рей май е над 40 лв.

За x360 има хора с флашнати боксове, и си записват игрите на dvd9 и играят.Обаче ако почнат да пускат x360 игрите на hd dvd и там пиратството става сложно

Ако сте прочели малко по-обстойно темата от линка , там се разбира , че тръгват и пълни игри освен демота , а сега се чака да излезне ИСО лоадер и вече ще се играят под имидж ! Децата от детската градина не се сещат къде да търсят ! Иначе сте прави за малкото чакане ! :)

Добре, а да знаете има ли въобще някъде в Пловдив оригинални дискове за PS3, или все още е прекалено рано за това?

Добре, а да знаете има ли въобще някъде в Пловдив оригинални дискове за PS3, или все още е прекалено рано за това?

В магазин Пулсар провери-зад халите се намира :) -ако там няма значи никъде няма :D .А може преспокойно да си цъкате на игри за PS2 или PS1-те също тръгват на PS3 :) .Ето ти точен адрес-ул. "Загреб" No.2

кв. Капана , зад Централни Хали :)

http://www.pulsar.bg/catalog.php?pageee=%2...at_name=++++PS3 ето тук е списъка на игрите,които продават Пулсар за PS3 :) .Почти съм сигурен,че имат игри в магазина,но иди да провериш на място

Можеш да си поръчаш игра от пулсар и мисля , че ще е поръчат и после ще си е вземеш ... много фирми го практикуват това !

В Pulsar ще проверя, но за PS и PS2 само някои тръгват, не всички, пробвали сме. В сайта на SONY има списък кои тръгват и кои - не.

те и да тръгват,вървят зле,защото psx и ps2 игрите са под софтуерна емулация пуснати на тройката, и е по-зле отколкото на съответните конзоли.

иначе игри за Ps3 има и в техномаркетите

Ако сте прочели малко по-обстойно темата от линка , там се разбира , че тръгват и пълни игри освен демота , а сега се чака да излезне ИСО лоадер и вече ще се играят под имидж !

А как "тръгват"? Щом не е с имидж, а clone е невъзможно, предполагам става дума за оригинални игри на оригинална PS3. Звучи бая напредък ;)

lil stenly ,много си напред с материала,а :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...