tango Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 оставих едно дъно за ремонт във въпросният сервиз хората,който го приеха ми казаха че те ще ме потърсят и нищо повече,минаха 4 дена и все още никой не се е обадил някой от вас минал ли е по този път за да каже каква е процедурата и доволни ли сте от услугите на сервиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 В сервиза нещата стоят от 5 до 15 работни дни поне такива са ми наблюденията но всичко зависи от това колко работа имат това би трябвало и на гаранционната карта да ти е отбелязано. Иначе сервиза си върши работата аз оплаквания от там нямам ползвал съм го 3 или 4 пъти до сега винаги ми сменят компонента и аз така съм най-доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 аз съм им носил видео карта за поправака два пъти първия път стана за 5 дни втория за две седмици.наистина се обаждат като е готово така че не се притеснявай ,а и компонентите не ги оправят на място а ги изпращат в софия.иначе са коректни там и няма никакви проблеми....не като в ПИК един юпс го чакам вече един месец и ни вест ни кост Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted July 19, 2007 Author Share Posted July 19, 2007 благодаря за информацията сега наистина се успокойх да първи път ми е да нося хардуер за ремонт при тях и понеже набързо ми приеха дъното само ми казаха,че ще се обадят и до там,минаха 4 дена и започнах да се питам какво става ще ги чакам да звъннат,не знаех че ги пращат в София тази процедура найстина отнема доста време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.