dimo0 Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Мисля че е време да се обърни малко внимание и на този форум а не само на форума а и на ЦС ЕК сърварите,няма никакви админи следователно е пълно с хакери след като е пълно с хакери няма никакъв смисъл да се играе а след като няма никакъв смисъл да се играе по добре спрете сърварите докато направите админи.Пиша тази тема защото Dreamer е тук и ако прояви малко иниеацетива може да помогне като говори с furiozo да направи нови админи за да може да се играе както преди. btw : Имам познания с тази длъжност само ако ми дадете начален тласък да ме направите админ и ще се възползвам от това с добро Администраторство в сърварите на ЕК ЦС.Дано се вземат някакви мерки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Значи до колкото съм запознат със сегашното състояние на нещата, за сървърите отговаря @Dreamer. Все пак в последно време се вижда светлинка в тунела, защото бяха махнати правата на Hulkoo(wiked) , който беше разпорстранил паролата си наляво-надясно и я знаеха много и неподходящи хора. Друг е въпроса, че те баннаха голям брой играчи заради дреболии и сега те ще трябва да чакат. Все пак не трябва да се забравя и че за поддръжката еврокомци не получават нищо в замяна, така че не трябва да очакваме много, но за мен е по-добре да няма сървъри от колкото да са на това дередже. Колкото до форума- преди време съм говорил с @furiozo и той ми обясни, че нещата там са по-свободни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimo0 Posted July 19, 2007 Author Share Posted July 19, 2007 Писах лично съобщение на Dreamer и той ми каза,че админи може да слага и да маха единствено furiozo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Няма тема точно за това , но има ли смисъл да пишеш тук при положение , че сайта няма нищо общо с еврокома , а друг е въпроса , че админите се познават , но май фуриозо вече не отговаря за сърварите , а и дреамър едва ли му е до това да говори с някой и след това да се търсят админи ! Защо всеки предлага себе си за админ и вика , че имал познания ... аз досега не съм се предложил за такъв товар ! Вие си мислите , че ви дават права и банвате хакери ама не е толкова лесно , защото един път ме направиха админ и уж влизам да играя , но то неможе да се играе и по пет часа съм се занимавал преди да разцъкам малко ! Админите на сърварите незнам кой им е дал права , но сега имам бан на външното айпи само защото мой приятел се заяждал с едно хлапе ! Стига сте пускали с извинение тъпи теми , защото ако някой иска да оправи сърварите ще се хване и ще го направи ! Като толкова искаш сървари си направи един хубав или няколко такива и играйте там ! Писал съм не една тема как да се пусне сървар с валве античийт и прочие , но явно никой не му се занимава да пуска сървари , а всеки иска да има хубави такива , без хора използващи програми за улеснение и всичко да е перфектно ! То така не става ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Това за слагането и махането на админи не го знаех Както и да е. Докато се намери решение (ако някой го търси изобщо) играйте в ман1а или си купете стийм Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Като заговорихме за стийм и сървари на цс , някой може ли да ми каже колко е точно цената на цс 1.6 или сурса по магазинете в Пловдив ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Като заговорихме за стийм и сървари на цс , някой може ли да ми каже колко е точно цената на цс 1.6 или сурса по магазинете в Пловдив ? 19.90лв в Пулсар. Но това не е темата на разговора. Можеше да ми драснеш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 19.90лв в Пулсар. Но това не е темата на разговора. Можеше да ми драснеш ЛС кво влиза в тая цена ? само 1.6 ? source ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 кво влиза в тая цена ? само 1.6 ? source ? HL Generation pack-a. Демек като си активираш стийм кода: Counter Strike: 1.6 ; Day of Defeat и разни други модове. Сорса е 29.90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 3а оригинална ЦС1.6 има ли мн сървари,в които да се играе нормално? Без лаг и хакери ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 3а оригинална ЦС1.6 има ли мн сървари,в които да се играе нормално?Без лаг и хакери ? Хакерите са мноооого рядко срещано явление в стийм сървърите. Все пак там има VAC Иначе аз съм на 36лв. тарифа на ЕК и играя с ~60 пинг в цяла източна Европа. В Германия/Англия/Скандинавия да скача до към 80-90. Не повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 1) Не виждам форумът тук да е озаглавен play.evrocom.net. 2) Темата се разводни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.