gsavkova Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Neka nqkoi da mi kaje ot kakvo zavisi toq reiting i kakvo trqbva da napravq za da mi se kachi za6toto mi izpisva 'За да ползвате search трябва да имате коефициент по-голям от 0.25 вашият коефициент е: 0.074' kav e toq koeficient nishto ne moga da razbera Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Коефициента ти се сформира от разликата в качената и свалената информация тоест след като свалиш един торент го остави да се сийдва най малко 24 часа аз лично препоръчвам 1 седмица иначе аз сийдвам докато има кой да тегли Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 не си трий торентите от торент клиента и гледай да не го спираш много. Така хората свалят от теб и ти се качва реитнига. фунакоши е написал същото ама ми се струва че няма да го разбереш неговото и за това го написах 'на български' Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Епа аз да не говоря на инджикитайски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Този въпрос май ще спечели надпреварата "Въпрос на годината". А има толкова изписано по тази тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.