hosta Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Не желания нито плоча ,нито каквото и да е.Ако съм сторил нещо добро на някого нека ме помни ,ако не ,то дано някога ми се прости това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_jaa Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Не се бях замислял до сега върху това.Но в момента като се замисля.. казвам, че не мога да преценя.Нека това да бъде задача на близките Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Май ми е рано още да мисля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Кво ми пука,нали ще съм умрял... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Ми аз предричам че в към началото на 22 век ще бъде изградена 9метрова статоя на моя милост и там всички земни геймъри ще се кланят моне веднъж в годината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.