Jump to content
BulForum.com

Mnogo kofti problem s Flash Get

Undyning

Recommended Posts

Problema e sledniq zaredil sum edin film i edna igra da se durpat i toka spira za 10 min i ot flash get vsi4ko e iz4eznalo igrata e opravih kato si zaredih na novo samo failovete koito ne e izdurpalo no filma e js fail . Ima li na4in da pusna downloada na filma ot kudeto se e izdurpal koito be6e po4ti nakraq ili nqma takuv na4in i trqbva pak da go durpam i vuob6te flash get ima li nqkakva opciq da zapazva failovete za svalqne kogato spre toka ili vsi4ko se gubi .

karaman, tozi "x" koito si slojil v skobkite vmesto tik4e li e ili pokazva da ne se markira mqstoto? Za6toto i az imam takiva problemi, kakto se izrazi zaradi kalpavite bu6oni, i mi se precakva downloada. Ta iskam da znam tova da go ostavq li markirano ili da go razmarkiram :)

много ясно, че трябва да бъде маркирано! Така програмата запазва място за целия файл преди да го дръпне. Иначе постоянно увеличава неговия размер.

• 4 weeks later...

off topic

za vsickio koito iamt problem s toka i problema im e v bushonite spored tqh eedin suvet idete tam kadeto s abushonite viste bushona dali ne e nabral nagar i susto taka viste susto taka vutre kadeto se zavurta bushona susto da ne e nabralo nagar ako e nabralo ngar po dobre smenete i dvete sled tova nqma da iamte nikakv problem s toka tva go znam ot lichen opit az susto iamh problem s toka malko da se natovari liniqta i lampite zapocchvaha d apremigvat ot vreme na vreme i pc-to i to se restartirashe chudih se kakvo da pravq daje po edno vreme si vikam za ups da kupuvam obache kato otidoh do el tabloto chuh stranen shum ot bruzdene edno takova i svalih bushna i kvo da vidq cheren nagar

off topic

HEhehe :ph34r: NEmoga da razbera kvo obshto ima toka ili bushonite s tova Fakt e che toka e spql i Flash Get ne e :wacko: zapazil informaciqta .. za tova savetvam da se natiska po chestichko Ctrl + S (Save Database) :rolleyes: I az sym imal podobni problemi no v nai loshiq sluchai me vryshta 5-6 % nazad :ph34r:

HEhehe  :ph34r:  NEmoga da razbera kvo obshto ima toka ili bushonite s tova Fakt e che toka e spql i Flash Get ne e :wacko: zapazil informaciqta .. za tova savetvam da se natiska po chestichko Ctrl + S (Save Database)  :rolleyes: I az sym imal podobni problemi no v nai loshiq sluchai me vryshta 5-6 % nazad  :ph34r:

abe i na men obiknovenno ne mi pre4i toka ama ba6 kogato mi ostavah okolo 100 MB ot edin film sprq i psle kato si pusnah lista mi kazva 4e imalo gre6ka i 6a byde sprqna programata i dq izpratilo li gre6kata na Microsoft . :pirate

Viper :ph34r: Takyv problem do sega ne sym imal..no vednyj svalah edna igra ot data.bg i se sluchi taka che na poslednite procenti se omaza windowsa tolkova jestoko ..che ne trygna i pod Safe Mode ... s koeto se prenudih da kopiram papkata na Flash Get pod DOS i se moleh sled tova da trygne :( :blink: :wacko:

E preinstalirah mashinata ...(S format na C:\) B) i sled kato startirah kopieto na flashgeta :) se okaza che si e zapazilo Databazata i prodyljih da dyrpam ot tam ... do kydeto sym stignal :rolleyes: Taka che ideqta mi e che ako svalash neshto vajno si napravi edno kopie na cqlata papka na FlashGet ili si napravi Safe As..

znam kakvo e da dyrpash 700MB s 4-5kB/s na men tova mi pomogna!

Ako imash Save na Databazata .. i faila koito svalqsh si e na mqstoto ... nevijdam problem da vyztanovish download-a B) B) :rolleyes:

Az izpolzvam Reget Deluxe ne FlashGet i redovno kat mi sa precaka PC-to iz4ezvat dowloadite ot lista. Kogato oba4e reshish da go svalish nanovo syshtiq fail ot syshtoto mqsto ma pita dali iskam da prodylja ot tam dokydeto e stignalo ili da po4na otna4alo. Neznam dali FlashGeta e taka, no mislq 4e ne bi trqbvalo da se gubqt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...