Sancho Pansa Posted January 22, 2003 Share Posted January 22, 2003 emi mnoo pozdravi na kretena koito e uploadnal Norton Barabar s W32/FunLove 4009... predi malko skanirah s f-prot i pochti vsichko c Windows i Program Files e zarazeno,a f-prota nqma disinfection samo delete... ako nqkoi moze da pomogne da pishe pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_ov3rm4n Posted January 22, 2003 Share Posted January 22, 2003 tova sigurno li e? mnogo seriozno obvinenie otpravia6... kakto kazal edin na drug - niama samo edin na4in da ubie6 kotkata... (moje da si go pipnal ot ne6to drugo, imam predvid...) No ako e viarno - 4estito na vsi4ki Norton fenove - ne mislite li, 4e e malko nelepo da 4ue6 za AVP zarazena s virus (i to 100 godi6en) ... Tva obiasniava za6to az stradam ot SPNN . Za prav pyt 4uvam, 4e F-prot niamal dizinfekt... ima si i o6te kak... drug vapros e, 4e niakoi virusi taka promeniat zarazenia fail, 4e niama na4in da bydat vaztanoveni, a samo iztriti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted January 22, 2003 Author Share Posted January 22, 2003 Ami poqvi se vednaga sled kato instalirah Nortana/predi okolo 2 chasa/Tq samata programa go useti i izchisti nqkolko fila sled koeto me nakara da restartiram... i posle q nqmashe...a kolkoto do F-prota kato dam na disinfect napravo trie... ma tva veche ne me trevizi shtoto i nego go istri,i ne mi dava da pusna setup otnovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedDevil Posted January 22, 2003 Share Posted January 22, 2003 Sancho Pansa, sled kato si v foruma,ne e redno da pi6e6 ne6ta za koito ne si siguren, az sam "kretena" spored teb koito sam go upl ,no kogato ne si siguren v ne6to prosto ne go kazvai[pi6i] zaradi samoto u4astie ili da si interesen....predi da go ka4a sam go proveril a i mi e instaliran na Pc-to... Do kolkoto razbrah ot dumite ti ne si naqsno i s na4ina na izpolzvane na AV programite.....a i predpolagam 4e si nqmal AV programa koqto da sledi kakvo ti dl....sledovatelno moje pri instaliraneto na NAV toi da ti e zasqkal tozi virus.Aide s zdrave i go davai malko po spokoino Link to comment Share on other sites More sharing options...
GossipApe Posted January 22, 2003 Share Posted January 22, 2003 ami az q svalih ot wareza predi 2 sedmici,no nqmam problem.puskal sam q dva pati ot togava da izledva cqlata ma6ibna i ni6to ne e otkrila.daje i dadoh da si uploadne info ot neta za po-novite virusi i kakto kazah no problem again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancho Pansa Posted January 23, 2003 Author Share Posted January 23, 2003 emi v takav sluchai mai dalza izvinenie na Devil...snoshti naistinq bqh besen i ne mislih mnogo s obvineniqta, no shtom i drugi sa go svalqli bez virus,znachi v men e problema.Prosto mi doede v poveche 3 virus za edin mesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 23, 2003 Share Posted January 23, 2003 Sancho Pansa spokoino.Az za 2 sedmici hvanah 5 virusa ot koito bqha Roron i Chernobil.Taka 4e ti si dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member11 Posted January 25, 2003 Share Posted January 25, 2003 100 % ne e ot Nortona, az sa6to go dl i go probvah bez nikvi problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.