Jump to content
BulForum.com

има ли преходник PCI-PCI express

Recommended Posts

Да продават такива. Имат слот за процесор, памет, сата, лан, звук и т.н. :)

Не се бъзикай с човека... :P

Има модел на Albatron, но не съм го виждал по тукашните магазини...сигурно го продават някъде.

@AlBundy, да бе...вярно...това е резултатът от снощното неспане - мернах, че търси преходник, мернах и трибуквието AGP и автоматично съм си направил аналогия какво най-вероятно му трябва. :wacko:

Извод: Спането е необходимо занимание и носи полза за Вашето здраве! :lol:

Аз да не се бъзикам, а ти се бъзикаш ;)

Не може да има преходник, т.к. това е нова, коренно различна и по-бърза технология за пренос на данни. А мидекс ти е дал преходник който се слага в новия писиай експрес слот и емулира AGPx8 слот за да може да си ползваш старата AGP видеокарта

Мда но цената е "уникална" :D да дам 200 евро за няква макина която ще ми добави 4 PCI слота :laughing:

В случаи когато би ти потрябвало с радост и повече може да дадеш. Виж за какво биха ти трябвали допълнителни 4 PCI слота не се сещам, освен за разработчик на платки, но щом са го измислили хората явно има смисъл.

Пък на темата дали има преходник - абсурд да има, защото и AGP и PCI са по-бавни от PCIexpress настрана че архитектурата е доста различна... Въпроса е горе-долу като - имам SATA диск ама дъното ми не го поддържа, има ли преходник да го включа на ATA133 (само че на въпроса с дисковете е доста по-вероятно да се намери преходник)? Но дори и да се намери - какъв е смисъла след като няма да може да ползваш и 50% от възможностите. Та както AlBundy каза - има такива преходници - дънна платка им викат :)

Хе хе хе ммм дам има от sata към pata

ама ... без коментар

Има преходници както да свържеш SATA HDD към PATA дъно, така и PATA HDD към SATA дъно ;)

Ммм да де нали тва съм написал (горе долу)

Аха, сори, да не остане някой с грешно впечатление, защото ми прозвуча малко иронично :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...