Jump to content
BulForum.com

Предложение за игра?

EvilDemon

Recommended Posts

Ще ми предложите ли някой як adventure от сорта на Pitfall:The lost expedition

etoyteeqog.jpg

pitfall1.JPG

Неща туум райдър или девил мей край. Нещо, при което контролите са лесни и екшъна е ненаситен. Нямам високи изисквания за графиката, но няма да възразя. Също така и някакъв рейсинг, като краш тийм рали или нещо такова по-детско. Писна ми от nfs, wrc и cmr. Купих си джойстик наподобяващ тези на плейстейшъните. А аз съм огромен фен на плейстейшън, просто в момента няма пари за него, скоро и няма да има. pc-то ми също не е силно за да подържа ps2 симулатор, вървяш с високо фпс.

не ме разбра, искам някоя от която сте впечатлени. плюс това онази тема има да я ровя един ден.

пс. играта също може да е нещо, като the godfather, mafia, san andreas, vice city. нещо мафиотско, дори и сицилиански йакудзки стил, няма значение.

Не, ти не ме разбра. Имах предвид, че там е темата за този ти въпрос, а не да правиш нова тема. Тази сигурно ще бъде затворена или преместена там.

Не е тема за request-и, а тема за препоръки какво да се играе. Точно такова каквото ти си пуснал сега., поразгледай постовете и ще видиш, че става дума за същото.

liquid е прав, хората имат различни интереси и не мога да си представя какво ще стане ако всеки почне да отваря отделни теми да пита за такъв или онакъв вид игра. Лично аз 2 пъти съм питал и все в тази тема - не ми отговориха, но все още не съм отворил нова тема...а и мога да ползвам гугъл все пак и съм се ориентирал за това дето ми трябваше. ;)

Играта Ratatouille е добра (не трепеш котки с мишока) ама се иска малко мислене от къде и как се минава !

Аз лично смятам , че трябва да се пробва !

Ако искаш игра в стил джъмп н рън с много екшън си свали томб райдер или индиана джоунс за да се кефиш !

Не е тук мястото на темата ... всеки ти го каза и поне се извини .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...