EvilDemon Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Ще ми предложите ли някой як adventure от сорта на Pitfall:The lost expedition Неща туум райдър или девил мей край. Нещо, при което контролите са лесни и екшъна е ненаситен. Нямам високи изисквания за графиката, но няма да възразя. Също така и някакъв рейсинг, като краш тийм рали или нещо такова по-детско. Писна ми от nfs, wrc и cmr. Купих си джойстик наподобяващ тези на плейстейшъните. А аз съм огромен фен на плейстейшън, просто в момента няма пари за него, скоро и няма да има. pc-то ми също не е силно за да подържа ps2 симулатор, вървяш с високо фпс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=9742 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 не ме разбра, искам някоя от която сте впечатлени. плюс това онази тема има да я ровя един ден. пс. играта също може да е нещо, като the godfather, mafia, san andreas, vice city. нещо мафиотско, дори и сицилиански йакудзки стил, няма значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Не, ти не ме разбра. Имах предвид, че там е темата за този ти въпрос, а не да правиш нова тема. Тази сигурно ще бъде затворена или преместена там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 Мисля, че в темата има предложения за игри, а не рикуести. Аз нямам download рикуест, затова не пиша в темата на dreamer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Не е тема за request-и, а тема за препоръки какво да се играе. Точно такова каквото ти си пуснал сега., поразгледай постовете и ще видиш, че става дума за същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 Да де, същото написах и аз. Аз искам предложение точно за тези 2 жанра, не за игра като изцяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 liquid е прав, хората имат различни интереси и не мога да си представя какво ще стане ако всеки почне да отваря отделни теми да пита за такъв или онакъв вид игра. Лично аз 2 пъти съм питал и все в тази тема - не ми отговориха, но все още не съм отворил нова тема...а и мога да ползвам гугъл все пак и съм се ориентирал за това дето ми трябваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Играта Ratatouille е добра (не трепеш котки с мишока) ама се иска малко мислене от къде и как се минава ! Аз лично смятам , че трябва да се пробва ! Ако искаш игра в стил джъмп н рън с много екшън си свали томб райдер или индиана джоунс за да се кефиш ! Не е тук мястото на темата ... всеки ти го каза и поне се извини . Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=9742 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.