jijane Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Понеже колата ми е докараха меко казано обезкостена от към говорители(така е бил взел ми разправя). Та евентуално ако някой си е сменял фабричните говорители и не му трябват да се договориме нещо. Ако евентуално някой знае откъде мога да ги намеря ще съм му благодарен за информацията. Бях във 3-4 морги и въобще нямат Поло или Сеат, пък какво остава и за говорители. На вратите са 6,5" а отгоре на таблото са 4". Предварително благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 За какво ти са точно фабрични? Иди в техно***** и си купи каквито си искаш. В каталозите на марките има точно описано за коя кола какви трябва да са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 В Техно-тата продават основно компонентни. Високите и ниските са на един корпус, което мен не ме устройва. А и от друга страна, правя съпоставка с орогиналните на другата ни кола, ами просто са класи над всичко, което се продава в техно, мехно до 60 лв.Аз знам какво да си взема, но не ми се дава по 60 лева само за единия на вратата и още по 15 лева на бройка за тези на таблото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.