Jump to content
BulForum.com

За ламери като мен....

ov3rm4n

Recommended Posts

http://www.artmoney.ru/rus.htm

или

http://www.artmoney.ru/

Много хубава програма - дава възможност да се чиитне коя да е игра. Аз лично съм я пробвал на какви ли не - работи безгрешно! И аз, ламето, спокойно си превъртам игрите...

Съзнателно не я качвам тук - програмата е малка и всеки ще може да си я дръпне от сайта - нека да не запълваме и малкото място на сървъра с глупости.

:D ;) :D ;) :D

Ти с кои игри си пробвал, защото аз Icy Tower 1.2 нещо немога да я оправя. Свалих всички tables ;)

Ами аз не съм ползвал готови таблици (освен тези за AOE)... И честно казано не мога да си представя като как е възможно играта да ползва същите адреси в паметта на моя комп, като адресите в паметта на тоя дето е правил таблицата - ами ако сме с различно количество памет?! Както и да е - за АОЕ таблиците работеха и за мен - може би съвпадение. Но ако сам си правиш таблиците грешка не е възможна!!

Просто прочети как се работи с програмата и ще се справиш - много добре е обяснено. Пускаш програмата, после и указваш името на играта която ще чиитваш (и която е стартирана в момента естествено - нали не се опитваш да чиитваш нестартирана игра?) от падащия списък най-горе на прозореца на програмата. След това натискаш бутона SEARCH - излиза прозорче за въвеждане какво да търси в паметта на играта. И тука е купона... В повечето случаи става като му зададеш да търси exact value, но някои игри са тарикати (АОЕ) и е малко по-сложно. Даваш му за тип integer (отново - за повечето е ОК, но има изключения) и в празното поле попълваш текущата стойност на парите си в играта (примерно). Блъскаш на ОК и чакаш да свърши. Ще отнеме време и ще намери стотици адреси в паметта на играта съдържащи тази стойност. Сега влизаш в играта (alt+tab) и продаваш или купуваш нещо - нема значение, важното е да се промени стойността на парите ти. Alt+tab (или ctrl+F12) за да излезеш до прозореца на програмата. Сега натискаш бутона SIEVE и въвеждаш там новата стойност. Програмата претърсва намерените пъроначално клетки и оставя само тези от тях в които се е променила стойността на тази която ти си пооочил. Ако си късметлия - ще останат 1 или две клетки - точно те ти трябват. Щракаш ги с десния бутон и през SET VALUE променяш стойността в тях на 1 000 000 000 примерно - voila - вече си богат!! Ако останат пак много клетки пак влез в играта пак продай/купи нещо и пак претърси клетките за новата стойност - така докато не останат само 1 или 2 клетки...

Това е най-просто казано - има и доста по-сложно чиитване за някои игри, но ако прочетеш мануала проблем няма да имаш...

Последно се гъбарках с Диабло - в момента братовчед ми си разцъква с Варварин на 99 левъл, изпънати до край статс и скилове, и постоянна наличност от 5 000 000 000 парици в кеш :D :D

BTW - както някои може би вече са се досетили, програмката е идеална и за други цели, не само за чиитване на игри ;) - всъщност аз за това и я имам, въобще не си падам по игри на компа - за игри си имам PSOne...

ov3rm4n и след тая лекция ти искаш да ми кажеш че си lamer?Не пич не мисля аз уча информатика и в курса ми 90% от хората не могат да разберат какво е :

if (1) then printf("%s","Blah Blah");

... и в курса ми 90% от хората не могат да разберат какво е :

if (1) then printf("%s","Blah Blah");

:D :D :D

Тогава, за Бога, не ги карай да ми разчитат подписа :D !! Ще ги травмираш за цял живот.

А че съм си ламер, ламер съм си - но това не ме притеснява. Японските дзен-будисти имат един хубав съвет - "Старай се никога да не губиш духа си на начинаещ!" Защото в ума на начинаещия възможностите са безкрайни, докато ума на знаещия е ограничен. ;)

Тогава, за Бога, не ги карай да ми разчитат подписа  :D !! Ще ги травмираш за цял живот.

Just another Perl monk...

Спестявам им травмирането :woot :D :lol:

Аз имам такава подовна програмка Cheatomatic :) дето и Diablo II 1.10 си чийтвам с нея :) и Brood :) и сичко де има цифри :)

като прогледах 1-вия линк набързо май май работи на същия прицип :)

мдааа, преди си имахме GameTools и GameWizzard за ДОС, после като се появи Windows-а малко ни липсваха, но се появи GameHack макар и малко късно, а сега и тази програмка...

мерси за линк-а ov3rm4n, хубаво е да има разнообразие от инструменти "за други цели" :evil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...