ov3rm4n Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 http://www.artmoney.ru/rus.htm или http://www.artmoney.ru/ Много хубава програма - дава възможност да се чиитне коя да е игра. Аз лично съм я пробвал на какви ли не - работи безгрешно! И аз, ламето, спокойно си превъртам игрите... Съзнателно не я качвам тук - програмата е малка и всеки ще може да си я дръпне от сайта - нека да не запълваме и малкото място на сървъра с глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Ти с кои игри си пробвал, защото аз Icy Tower 1.2 нещо немога да я оправя. Свалих всички tables Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 12, 2004 Author Share Posted January 12, 2004 Ами аз не съм ползвал готови таблици (освен тези за AOE)... И честно казано не мога да си представя като как е възможно играта да ползва същите адреси в паметта на моя комп, като адресите в паметта на тоя дето е правил таблицата - ами ако сме с различно количество памет?! Както и да е - за АОЕ таблиците работеха и за мен - може би съвпадение. Но ако сам си правиш таблиците грешка не е възможна!! Просто прочети как се работи с програмата и ще се справиш - много добре е обяснено. Пускаш програмата, после и указваш името на играта която ще чиитваш (и която е стартирана в момента естествено - нали не се опитваш да чиитваш нестартирана игра?) от падащия списък най-горе на прозореца на програмата. След това натискаш бутона SEARCH - излиза прозорче за въвеждане какво да търси в паметта на играта. И тука е купона... В повечето случаи става като му зададеш да търси exact value, но някои игри са тарикати (АОЕ) и е малко по-сложно. Даваш му за тип integer (отново - за повечето е ОК, но има изключения) и в празното поле попълваш текущата стойност на парите си в играта (примерно). Блъскаш на ОК и чакаш да свърши. Ще отнеме време и ще намери стотици адреси в паметта на играта съдържащи тази стойност. Сега влизаш в играта (alt+tab) и продаваш или купуваш нещо - нема значение, важното е да се промени стойността на парите ти. Alt+tab (или ctrl+F12) за да излезеш до прозореца на програмата. Сега натискаш бутона SIEVE и въвеждаш там новата стойност. Програмата претърсва намерените пъроначално клетки и оставя само тези от тях в които се е променила стойността на тази която ти си пооочил. Ако си късметлия - ще останат 1 или две клетки - точно те ти трябват. Щракаш ги с десния бутон и през SET VALUE променяш стойността в тях на 1 000 000 000 примерно - voila - вече си богат!! Ако останат пак много клетки пак влез в играта пак продай/купи нещо и пак претърси клетките за новата стойност - така докато не останат само 1 или 2 клетки... Това е най-просто казано - има и доста по-сложно чиитване за някои игри, но ако прочетеш мануала проблем няма да имаш... Последно се гъбарках с Диабло - в момента братовчед ми си разцъква с Варварин на 99 левъл, изпънати до край статс и скилове, и постоянна наличност от 5 000 000 000 парици в кеш BTW - както някои може би вече са се досетили, програмката е идеална и за други цели, не само за чиитване на игри - всъщност аз за това и я имам, въобще не си падам по игри на компа - за игри си имам PSOne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 14, 2004 Share Posted January 14, 2004 ov3rm4n и след тая лекция ти искаш да ми кажеш че си lamer?Не пич не мисля аз уча информатика и в курса ми 90% от хората не могат да разберат какво е : if (1) then printf("%s","Blah Blah"); Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 16, 2004 Author Share Posted January 16, 2004 ... и в курса ми 90% от хората не могат да разберат какво е :if (1) then printf("%s","Blah Blah"); Тогава, за Бога, не ги карай да ми разчитат подписа !! Ще ги травмираш за цял живот. А че съм си ламер, ламер съм си - но това не ме притеснява. Японските дзен-будисти имат един хубав съвет - "Старай се никога да не губиш духа си на начинаещ!" Защото в ума на начинаещия възможностите са безкрайни, докато ума на знаещия е ограничен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Тогава, за Бога, не ги карай да ми разчитат подписа !! Ще ги травмираш за цял живот. Just another Perl monk... Спестявам им травмирането Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Аз имам такава подовна програмка Cheatomatic дето и Diablo II 1.10 си чийтвам с нея и Brood и сичко де има цифри като прогледах 1-вия линк набързо май май работи на същия прицип Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 мдааа, преди си имахме GameTools и GameWizzard за ДОС, после като се появи Windows-а малко ни липсваха, но се появи GameHack макар и малко късно, а сега и тази програмка... мерси за линк-а ov3rm4n, хубаво е да има разнообразие от инструменти "за други цели" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.