Jump to content
BulForum.com

Novite igri prez 2004

petst

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...
za ko vadite tema ot 4 meseca ?!?

ko se kefite na toq Doom 3 ? Na 1/2 ot pc-tata na obiknovenite useri edvam shte im vurvi na Medium :(

А нова ли да правят :)

hmmmz dammm.. pravi ste 4e HL2 i DooM 3 6te imat iziskvaniq ot roda 4.2 GHZ i 3 GB hard kakto i 1024 ram... ama az vse o6te ne poznaam 4ovek s takawa konfiguraciq :)) za towa az 4akam da izleze pac man 2 pone znam 4e kat izkliu4a zvuka moje i da mi varvi :)))) ... no predpolagam 4e hita na 2004 6te e halfa 6tot half life go obi4at vsi4ki :)) az li4no sum prevartal halfa pone 16 pati s dnes 17 i vinagi namiram ne6to novo

sa6to taka 6te mi e intersno STAR CRAFT GHOST za pc

hmmmz dammm.. pravi ste 4e HL2 i DooM 3 6te imat iziskvaniq ot roda 4.2 GHZ i 3 GB hard kakto i 1024 ram... ama az vse o6te ne poznaam 4ovek s takawa konfiguraciq :)) za towa az 4akam da izleze pac man 2 pone znam 4e kat izkliu4a zvuka moje i da mi varvi :)))) ... no predpolagam 4e hita na 2004 6te e halfa 6tot half life go obi4at vsi4ki :)) az li4no sum prevartal halfa pone 16 pati s dnes 17 i vinagi namiram ne6to novo

sa6to taka 6te mi e intersno STAR CRAFT GHOST za pc

Мен .. удивляваш ме. На всеки твой пост откривам по няколко глупости които си написал :)

1. За HL2 беше казано, че ще върви прилично на 700 MHz и 128 RAM. Айде да не са чак толкова малки, ама на 1 GHz и 256 RAM ще върви добре.

2. За Doom3 вече са ясни изискванията :

Джон Кармак, в интервю пред немското списание PCGames Hardware, разкри системните изисквания за продължението на най-популярния шутър в света. Според него Doom III ще се нуждае от видео карта с най-малко 128 мегабайта графична памет, която същевременно поддържа и екстрата Pixel Shader 1.1. Процесорът пък трябва да работи поне на 2.5 GHz. Освен г-н Кармак той добави, че Doom III ще се разпространява на цели четири диска, а мултиплейърът ще предложи следните режими на игра – Deathmatch, Team Deathmatch, Tournament и Last Man Standing. Май е време за ъпгрейди.

Нито една игра по LOTR нямала успех .. айде моля ти се. А тогава коя стратегия по SW е имала успех :)

veseo e vse edno.. are stiga sum se pravil na oligar

zna4i polojenieto e slednoto SW ne sa imali uspeh nito lotr... za6tot ne se e zael da gi pravi nqkoi gamer a nqkoi koit si misli 4e gi razbira... a otnostno iziskvaniqta za doom 3 ti si napisal TO4NO towa koet sum napisal i az da si imame uvajenieto!!!!!!!!!!!! a i btw... misli6 li 4e halfa 6te tragni na takaa configuraciq na 800x600? aidi pomisli ti v toq slu4ai!

veseo e vse edno.. are stiga sum se pravil na oligar

zna4i polojenieto e slednoto SW ne sa imali uspeh nito lotr... za6tot ne se e zael da gi pravi nqkoi gamer a nqkoi koit si misli 4e gi razbira... a otnostno iziskvaniqta za doom 3 ti si napisal TO4NO towa koet sum napisal i az da si imame uvajenieto!!!!!!!!!!!! a i btw... misli6 li 4e halfa 6te tragni na takaa configuraciq na 800x600? aidi pomisli ti v toq slu4ai!

Doom 3 - 2.5 = 4.2 ?? Щом казваш :)

HL2 - казвам, каквото казаха Valve на E3 миналата година. Доколко е вярно - незнам.

veseo ne ama z ad ati varvi normalno e gore dolu edno i sa6to.. a i te kazvat mnogo ne6ta ama half edinicata ne varvi na takawa konfiguraciq na max details kamoli 2rata 4ast :) :) :) :) :) :woot jalko 4e ne moga da te nabaram online v irc da si polafim malko :)))

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

sq razbrax che Driver 3 sa otlojeli otnovo beshe za 1-vi uni

sega sa e nasrochi li za 22-ri uni

ebati igrata kvo tolkova e otlagat

da se poqvqva po barzo zada vidim dali shte e tolkova dobra za kolkoto si e mislim

• 1 month later...
sq razbrax che Driver 3 sa otlojeli otnovo beshe za 1-vi uni

sega sa e nasrochi li za 22-ri uni

ebati igrata kvo tolkova e otlagat

da se poqvqva po barzo zada vidim dali shte e tolkova dobra za kolkoto si e mislim

tva znachi li che shte se poqvi za PC

ili samo za XBOX i PSX2

i as bqx chul che e bqha nasrochili za toq meses no

nqkoi znae li poveche info za Driver3

Knights of Honor. Тази игра ще покори света ;)

Хмм, какво още... гадост не мога да се сетя, може би Prince of Persia 2, ако ще излиза през 2004год.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...