Dreamer Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Учуден съм колко много хора имаше вчера на концерта и как така няма тема за Chambao тук. Концерта беше много добре, як със настроение, испански ритми, тръпка - групата се забавляваше и стана купон. Само ме е яд, че не си взех фотото Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Дойдох за една вечер в Пловдив от София само за да си ги чуя! Много съм щастлива, всичко беше прекрасно... направиха най-добрите си (и най-любимите ми) песни, при това с много як нов аранжимент. Мадамката е безумно сладко същество. А публиката... то да ти е драго да си в такава шарена, приятна, весела среда. Щастливо копче, няма спор :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Тъй тъй, много ме радва, че си доволна а и въобще не видях някой недоволен Каката има отличен английски хихихихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 яд ме е ,че не можах да отида много яка групичка , ако някой има фото от там , нека да прати , scorpi215@abv.bg много ще съм му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 концерта беше супер як всякакви обяснения са излишни, който е бил, той знае за кво става въпрос само ще кажа, че за малко да не успеят да си тръгнат от аплодисменти снимки, качеството е зле http://www.uploading.com/en/files/9KH4DA1A/CHAMBAO.rar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.