hari Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Здравеите, тази тема е провокирана от все по зачестяващите поръчкови убииства. Не че ми са мили хората които са йертви на подобен род покушения, но все пак това е отнемане на човешки живот по един безцеремонен начин сякаш се взима близалка от тригодишно хлапе. Много по жално ми е за хората загиващи всеки ден по пътищата без вина или със вина само за собствената си немарливост, но това е тема на друг разговор. Основната ми мисъл е за това , че веднага след убииството на поредния мастит " бизнесмен" този път силно приближен на президента и управляващата партия по всички телевизии се втърнаха да му мият лицето, и да баламосват обикновенния човек че този Манол Велев видите ли нямал конфликти и никои няма интерес да го убива. Е явно има. Това горното е свързано със продажността на нашите национални телевизии, 2 от които частни, но съвестно изпълняващи държавните си поръчки. Защо някои би искал да убие въпросният бизнесмен? Ами човека се е занимавал основно с пране на държавни пари , а не с бизнес. За какво му е иначе отбора и спонсорството на президента и левицата. Или сега да обяснявам на пловдивчани как Хаджията Груев прекара през бензиностанцията си част от ония 2 милиона които Костов и бившия президент Стоянов взеха кеш от Иван Чорни. Переики пари държавни с така наречения си бизнес всеки "бизнесмен" нализа в територията и почва да пречи на всички онези които могат наистина да печелят от бизнеса си а когато става дума за милиони или може би милиарди един живот се харчи много ефтино. Като за начало искам да дам една препоръка на всички хора занимаващи се с бизнес в българия и можещи да продават нещо било то стока или услуга на печалба. Хора уважавайте своите работници, независимо дали те са строители, месари или инжинери, а може би дори професори. Благодарение на техния труд и вашата предприемчивост имате това което правите. То е тяхна заслуга не по-малко от колкото и ваша, така че отдаите им заслуженото както в морален така и в материален израз и се радваите на живота без да се целите твърде високо, защото които живее бързо умира бързо. Примера е пред вас. П.С. Това е насочено наи вечекъм едрите риби които не би им стигнал остатъка от живота само да си преброят парите , камо ли да ги изхарчат. Първо те не са ваши, а на вашите служители, и второ пазете живота си, но не с охрана ( безполезна е) а със поведение на съвремене гражданин - чорбаджиите са измрели преди повече от 100 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Еми мафиот си е човечеца, то не може да си честен и да си толкова богат! Едно се чудя само: Дали Лечева не е искала да остане богата вдовица просто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Еми мафиот си е човечеца, то не може да си честен и да си толкова богат! Едно се чудя само: Дали Лечева не е искала да остане богата вдовица просто! ако беше тя той нямаше да се мъчи дълго Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 защото които живее бързо умира бързо. Но живее. Да идва следващия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Разбира се,че ще го убият.Забравил е от къде е тръгнал и кой го е създал.И тяхното не е работа,въртат много пари,ама живот ли е да те дебнат постоянно.По-добре изкарай днеска 20-30 лв,но си спи спокойно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Разбира се,че ще го убият.Забравил е от къде е тръгнал и кой го е създал.И тяхното не е работа,въртат много пари,ама живот ли е да те дебнат постоянно.По-добре изкарай днеска 20-30 лв,но си спи спокойно. Да ама като изкараш 20-30 искаш 50-60, после 100-200, 500-600 и така нататък до безкрай. Насищане няма и аз незнам да има бизнесмен който си е казал стига ми толкова, не искам да печеля повече Гадно е как се отнема човешки живот, но интересите и алчността надделяват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muncho1 Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Всичките от ранга на Велев живеят супер луксозно и готино,ама кратко ! Колко семейства е разплакал...Не 1,2,3 ...20 фирми ,еми съвсем логично ми се струва ,че му вкараха малко Fe. P*S* И кво му пожелават скорошно оздрявяване-малкия мозък по мерцедеса му остана,те "дано се оправи". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Всичките от ранга на Велев живеят супер луксозно и готино,ама кратко !Колко семейства е разплакал...Не 1,2,3 ...20 фирми ,еми съвсем логично ми се струва ,че му вкараха малко Fe. P*S* И кво му пожелават скорошно оздрявяване-малкия мозък по мерцедеса му остана,те "дано се оправи". Да мрат бе! Съветниците на президента, президента, правителството да пада... Май Pb му вкараха, ама карай. А какво точно му има? Интересно ми стана как при 3 изстрела от упор в тила е оцелял Oo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.