lil_stenly Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Боли те кръста , защото е стегнат на долу , а аз ти говоря на горе (пред) , за това е досадно ... ще получа изкривяване на гръбначният стълб и най-приятно е да се спи гол или само по боксерки ама това е друга тема вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Не схвана кво имах предвид , ся като го прочетах как съм го написал и аз нямаше да схвана.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 HAhahahahah lele vie ma razbihte s taq tema lele ..... cqlata q pro4etoh to prostotiiiii do edno vreme ama tva veche e ...... Po temata ..... kudeto sa naglasi sami4uk .... levo desno ... mandzaherca sa kudeto si iska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 За съжаление, когато съм навън общо взето в гащите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 За съжаление, когато съм навън общо взето в гащите. Че ти какво искаш извън гащите да ги подритваш по улицата и да ги гониш ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 привързал съм му с изолирбанд един магнит за главата и кът ми писне да ми седи в левия вада една гайка ФИ12 и я разтърквам над гащите ....... и си го позиционирам както ми е кеф , абе голяма система е тва обмислям да е патентовам , даже и ръцете няма нужда да си миеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.