LifeFeel Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Затъквам го в колана като оставям 2-3 пръста главата отгоре да може да си поема въздух... ...ако са много дълбоки гащите - отварям малко ципа или 1-2 копчета да може да си поема въздух пък и така може да се оглежда, а и го чувам по-добре, когато ми говори [разбрах защо има марка дънки Мъдок, когато ми се скъсаха дънки на определено място - просто някое Мъдо можеше да изпадне през дупките ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 левия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Леееко в лево се е кривнал, пък уж съм десничар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 -> Дясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 От ляво мое ляво-ваше дясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Ляво и при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 ебати топика , еба ли му майката неска ще го наблюдавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 У десно бие дзверо, ке го водиме на реглаж.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Е па я го държа нагоре по средата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Хич му и не държа сметка, да прави к'вото ще ! П.с. Като гледам много хора с криви пишки тука бее...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 vij predi6niq topik pi6kite so4ili kym voda ne 4e sa ni krivi... zna4i da znaite kato se izgubite i nqma kvo da piete gledaite si pi6kite 6te vi otvedyt kum voda jalko 4e jenite nqmat takiva ekstri Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 vij predi6niq topik pi6kite so4ili kym voda ne 4e sa ni krivi... zna4i da znaite kato se izgubite i nqma kvo da piete gledaite si pi6kite 6te vi otvedyt kum voda jalko 4e jenite nqmat takiva ekstri YES BABY........! Затова ли като ходя за риба все нещо ме кара да клекна ? А то кво било - протягал се завалията към водата.... Пък то аз често ходя за риба та от толкова разтягане да не вземе да ми стигне до коленете щот тогавааа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 това трябва да се подложи на експеримент може да излезе нещо "Малка ви е пишката ? Е вече проблема е решен !!! зимате една кофа вода зимате един стол правите отвор за оная ви работа сядате пъхате я там и слагате кофата с вода отдолу... и само след 99 дена и 99 секунди вие ще имате по дълга пишка !!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Често казано, той стои кадето му е удобно . Разкарва се из боксерите но мисля, че стои предимно в левият им крачол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Аз съм го пуснал да пасе свободно. Не му търся сметка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Лежи в лявата пещера (крачол) и не знам защо така , а иначе през повечето време се размята както си иска . Не знам дали е смешно , но нося широки панталони за да не ме притеснява като седна някъде . Пък и не нося бельо през повечето време ... иначе пак няма място за него . п.п. Не се хваля , все няма достатъчно място и за това боксерките ги отбягвам като съм в нас вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Е нееее...някои от отговорите в анкетата направо къртят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 В ляво си го крепя.Де да знам, мога да чикибойствам и с двете ръце, че и с крак/само с лакът не съм пробвал, ама е идея/, ама той на ляво бие...Пък мацките като ми духат, все в дясната буза го завират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ту в левия, ту в десния...само гледам да не отива до под коляното, че ми пречи да вървя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ту в левия, ту в десния...само гледам да не отива до под коляното, че ми пречи да вървя... Минути за (САМО)реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ма как може да си го държите на долу...тфа е на лош късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ми нали като е нагоре, като кихна и ще се самоубия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Хахахахаххахахахаххах тва беше добро хахахахахахаах По темата редувам ги ляво, дясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Еми сандман ако види хубава жена има вероятност да си направи едно харакири , после как ще го спасяват не знам ... аз като лягам да спя (по корем говоря) все на горе се изпъва и лежа леко на дясната страна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Да бе , и аз като лягам по корем на сутринта ме боли гърба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.