Water4o_bg Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Здравейте! Опитах всичко което знам, но продължава да ми дава error като тръгна да записвам, която и да е програма от студиото. Пробвах и с .iso файл и с exeта на отделните програми. Ето какво ми дава като цъкна на install: После като дам ОК и ми излиза това: Моля ви, ако някой знае как да оправя това да помага, защото flasha и Dreamweavera много ми трябват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 А пробва ли да направиш това което ти предлага да направиш инсталатора на Макромедия?! Не е зле да четеш каквото ти пише... Бъг в Studio 8 няма. Има PEBCK... и нежелание да си помогнеш сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Не си казал на какъв Windows се опитваш да ги инсталираш, откъде си го изтеглил студиото, опита ли първо да се обадиш на съпорта, откъдето си го купил ? Опита ли просто да инсталираш поотделно DW8, Flash8? аз съм така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Като няма InstallScript engin и поотделно няма да стане... няма какво да инсталира програмите. Ключова дума - ISScript.msi - къде ли сме я виждали току що?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Да и аз невиждам смисъла от тази дискусия, един прост сърч на писито щи каже.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Еми добре, дадох на run и написах това, но нищо не намира. Я дайте малко повече информация какво точно да направя... :S Не всеки разбира толкова колкото вас, я обяснете малко повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Дано това ти свърши няква работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Дано това ти свърши няква работа Направих всичко което е описано и пак ми дава същото... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Да разбирам, че си свалил самосиндикално файла който ти липсва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted July 11, 2007 Author Share Posted July 11, 2007 Да разбирам, че си свалил самосиндикално файла който ти липсва? Да, показа ми 8 и някви цифри отзад и аз славих точно 8, но пак не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 Оправих се! За всеки с подобен проблем, да ми пише на лично да му помогна, някой модератор да затваря темата! Мерси за отговорите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Оправих се! За всеки с подобен проблем, да ми пише на лично да му помогна, някой модератор да затваря темата! Мерси за отговорите! Мисля, че си достатъчно дълго време член за да знаеш как се прави в такива случаи . Форумът е затова, да си помагаме. В случая едва ли помагаш в думите "който има проблем, да ми пише". Добре ще е да споделиш с няколко изречения тук как си се оправил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 Мисля, че си достатъчно дълго време член за да знаеш как се прави в такива случаи .Форумът е затова, да си помагаме. В случая едва ли помагаш в думите "който има проблем, да ми пише". Добре ще е да споделиш с няколко изречения тук как си се оправил. Еми да. Така ако имате подобен проблем просто качете 10тата версия на скрипта и сте готови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.