4 MOTION Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Njakoi znae li kvo stava s interneta v poslednata sedmiza ,zashtoto moja modem shte hvarchi prez djama...... Ot Chetvartak mi se e priebal Puskam si go (modema) - Svetva "power" - dobre Svetva i "Recieve" s malko zakasnenie - dobre "Send' i "Online" na 10 pat za 15-20 minuti - kvo stava tuka be maina ??? I kato svetne vsichko - downloudvam si az film ot wareza i sled ima njama 30 minuti opppppp aideeee- Skalata na FlashGet-a za 5 minuti na edno mesto zeleno I stranizite se otvarjat bavno , daze ne se otvarjat Problema pri men li e ?? P.P Platil sam si za Januari i kabelnata i interneta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Kato nemoje6 da otvarq6 stranici kak postna tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Обади се на телефона на съпорта, забравих как беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 635063 И аз така бях един път и като се обадих и ми провериха сигнала, 'по чудо' нета текна перфектен просто! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted January 12, 2004 Author Share Posted January 12, 2004 Kato nemoje6 da otvarq6 stranici kak postna tuk Nali tva ti razpravjam che ili ne stava ili stava sled 10 min sled parvoto natiskane Blagodarja za infoto , mai se opravi neta V momenta se otvarjat vsichki stranizi , v koito iskam da vljaza i mi digna 5-6 KB/SEC download pri vazmozni 7 - koeto si e dosta dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 4 MOTION, ти си имаш собствен Интернет? Поне аз така разбрах заглавието де... Да не сте 3-4 на един модем? Ако сте - преди да звъниш където и да било се обади на "спарките" да се стегнат в кръста и да си ограничат малко даун-или-ъплоада... Най-добре е да се разберете и да се редувате кой кога ще тегли от уарез... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted January 12, 2004 Author Share Posted January 12, 2004 4 MOTION, ти си имаш собствен Интернет? Поне аз така разбрах заглавието де... Да не сте 3-4 на един модем? Ако сте - преди да звъниш където и да било се обади на "спарките" да се стегнат в кръста и да си ограничат малко даун-или-ъплоада... Най-добре е да се разберете и да се редувате кой кога ще тегли от уарез... Ne be maina - taja vecher vsichki ste nerazbrali Imam si modem imam si i kabelna varzani sa kam edno neshto s dva izhoda ,plashtam po 30 lv na mesez i si imam internet.... Sam mi e interneta. Ne me vzimaite za tolkova tap,njama nishto che ne sam vi na godinite ,no i az razbiram ot elementarnite neshta Mnogo jasno che ako imashe drugi hora varzani kam mene - down/up louda shteshe da e 1-2 KB ili vaobshte njamashe da ima takav P.P - Da vi pitam - kato si svalja "The Foreighner" i MPlayer 2 , otkade da si namerja subtitri i kak da gi sloza na filma s COPY i sled tova PASTE li ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Izkluchi si modema ot zahranvaneto za 2-3 min posle pak go vkluchi..........az predi vreme imah podobna mizeria i taka mi kazaha da napravia!Uspeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted January 14, 2004 Author Share Posted January 14, 2004 Ponjakoga taka se opravja ,ama ot snoshti kam 3 chasa otkaza i chak sega mi proraboti - teja pichove ot evrocom da vzemat da napravjat neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.