Jump to content
BulForum.com

Help

4 MOTION

Recommended Posts

Njakoi znae li kvo stava s interneta v poslednata sedmiza ,zashtoto moja modem shte hvarchi prez djama......

Ot Chetvartak mi se e priebal

Puskam si go (modema) - Svetva "power" - dobre

Svetva i "Recieve" s malko zakasnenie - dobre

"Send' i "Online" na 10 pat za 15-20 minuti - kvo stava tuka be maina ???

I kato svetne vsichko - downloudvam si az film ot wareza i sled ima njama 30 minuti opppppp aideeee- Skalata na FlashGet-a za 5 minuti na edno mesto zeleno

I stranizite se otvarjat bavno , daze ne se otvarjat

Problema pri men li e ??

P.P Platil sam si za Januari i kabelnata i interneta ...

Kato nemoje6 da otvarq6 stranici kak postna tuk  :woot

Nali tva ti razpravjam che ili ne stava ili stava sled 10 min sled parvoto natiskane

Blagodarja za infoto , mai se opravi neta

V momenta se otvarjat vsichki stranizi , v koito iskam da vljaza i mi digna 5-6 KB/SEC download pri vazmozni 7 - koeto si e dosta dobre :punk :punk :punk

4 MOTION, ти си имаш собствен Интернет? Поне аз така разбрах заглавието де... :D

Да не сте 3-4 на един модем? Ако сте - преди да звъниш където и да било се обади на "спарките" да се стегнат в кръста и да си ограничат малко даун-или-ъплоада... Най-добре е да се разберете и да се редувате кой кога ще тегли от уарез...

4 MOTION, ти си имаш собствен Интернет? Поне аз така разбрах заглавието де...  :D

Да не сте 3-4 на един модем? Ако сте - преди да звъниш където и да било се обади на "спарките" да се стегнат в кръста и да си ограничат малко даун-или-ъплоада... Най-добре е да се разберете и да се редувате кой кога ще тегли от уарез...

Ne be maina - taja vecher vsichki ste nerazbrali

Imam si modem imam si i kabelna varzani sa kam edno neshto s dva izhoda ,plashtam po 30 lv na mesez i si imam internet....

Sam mi e interneta.

Ne me vzimaite za tolkova tap,njama nishto che ne sam vi na godinite ,no i az razbiram ot elementarnite neshta

Mnogo jasno che ako imashe drugi hora varzani kam mene - down/up louda shteshe da e 1-2 KB ili vaobshte njamashe da ima takav

P.P - Da vi pitam - kato si svalja "The Foreighner" i MPlayer 2 , otkade da si namerja subtitri i kak da gi sloza na filma s COPY i sled tova PASTE li ???

Ponjakoga taka se opravja ,ama ot snoshti kam 3 chasa otkaza i chak sega mi proraboti - teja pichove ot evrocom da vzemat da napravjat neshto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...