policeman Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 дивидито е перфектно, чете всички видео формати без проблем, но ми отваря субтитри само ако са във формат .srt другите формати като .sub i .txt не ги отваря. един колега има същото двд, но ми каза че неговото го били настроили в магазина и четяло всякакви субтитри. каква е тази настройка ано може някой да ми каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 дивидито е перфектно, чете всички видео формати без проблем, но ми отваря субтитри само ако са във формат .srt другите формати като .sub i .txt не ги отваря. един колега има същото двд, но ми каза че неговото го били настроили в магазина и четяло всякакви субтитри. каква е тази настройка ано може някой да ми каже и какъв е проблема? записваш само във формат srt .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
policeman Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 olelelle stiga molq vi se s glupavi saveti vinagi moga da si oburna subtitrite v .srt vaprosat mi be6e savsem drug, ne sam iskal saveti kak da si zapi6a subtitrite a kak da nastriq dvd-to da 4ete vsqkakvi formati Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 смяташ ли, че информацията "двд-плейър LG" е достатъчна на останалите, за да те посъветват каквото и да е. за теб компанията LG само един модел двд плеър ли произвежда? btw има едни неща, дето се наричат firmware .... ако можеш да ползваш google, може и да намериш нужната информация. успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.