Jump to content
BulForum.com

проблем с двд-плейър LG

Recommended Posts

дивидито е перфектно, чете всички видео формати без проблем, но ми отваря субтитри само ако са във формат .srt другите формати като .sub i .txt не ги отваря. един колега има същото двд, но ми каза че неговото го били настроили в магазина и четяло всякакви субтитри. каква е тази настройка ано може някой да ми каже

дивидито е перфектно, чете всички видео формати без проблем, но ми отваря субтитри само ако са във формат .srt другите формати като .sub i .txt не ги отваря. един колега има същото двд, но ми каза че неговото го били настроили в магазина и четяло всякакви субтитри. каква е тази настройка ано може някой да ми каже

и какъв е проблема? записваш само във формат srt ....

olelelle stiga molq vi se s glupavi saveti

vinagi moga da si oburna subtitrite v .srt

vaprosat mi be6e savsem drug, ne sam iskal saveti kak da si zapi6a subtitrite a kak da nastriq dvd-to da 4ete vsqkakvi formati

смяташ ли, че информацията "двд-плейър LG" е достатъчна на останалите, за да те посъветват каквото и да е. за теб компанията LG само един модел двд плеър ли произвежда?

btw има едни неща, дето се наричат firmware ;) .... ако можеш да ползваш google, може и да намериш нужната информация.

успех

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...