yoda7008 Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Пробвай с националната гвардия :allien и сега сериозно- сложи си мрежа на прозореца в нас така направихме и никоя гадина неможе да проникне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Ние вкъщи сме с виолетова лампа против разни такива гадинки и просто ако видите колко гадинки има по нея ви става ясно, че си върши идеално работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Аз се мажа с Autan и съм много доволен. Е пак ме хапят ама не е нещо кой знае какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Откакто имам мрежа на прозореца в мойта стая не съм видял нито комари , нито миризливки , нито никви други хвърчащи напасти Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Къде могат да се закупят такива спрейове за открити територии ? Аптеките или ? Аз също имам проблем с летящи гадини - дали е комар или някаква друга твар - кацне ли по мен стават едни многооо кофти ефекти и не може да се спи. Поне имам мрежа и не им давам да проникват лесно в стята. А иначе до колкото знам комарите предпочитат хора с определена кръвна група,докато хора с друга група изобщо не ги докосват. Това,че предпочитат някои пред друг според мен е на базата на кръвната група. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.