host Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Старите резачки ги има в DIRT 1-цата и даже има от старата група Б ланчите... мен ме хвана бъзе как дърпат само като гледам у монитора... не мога да си представя какво е да си в 600 кг кошница с 600 к.с. двигател, лудница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Ако някой не е разбрал за какво се дърлим и искаме от баце Кольо МакРей, туй искаме >>> http://www.youtube.com/watch?v=ozntieZs8Bg...layer_embedded# http://www.youtube.com/watch?v=E3jvL8xXWlo WRC 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Най ме е яд че в новата игра няма писти на сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Стигнал съм до 24ти левел, има ли смисъл да играя повече. Нещо ми писна да карам по едни и същи писти с едни и същи коли. И да правя 10 еднакви състезания на една писта по 3 пъти на състезание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Аз съм 10ти.Ама много тъпо се играе с клавиатура.Аз се прекарах да си зема bmw-то за ралита и сега едвам го контролирам.Трудно се играе с клавиатура на лаптоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Аз съм 10ти.Ама много тъпо се играе с клавиатура.Аз се прекарах да си зема bmw-то за ралита и сега едвам го контролирам.Трудно се играе с клавиатура на лаптоп. Да не ти е повредена клавиатурата нещо или да си барал някакви настроики в играта? Мен ме кефят колите със задно как пързалят Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Абе те си парзалят даже се и въртят,но на лаптопа му е по чувствителна клавиатурата отколкото на настолния.Пък съм пробвал всякакви настройки.Най-добре ми се струва deadzone на 0% saturation на 5% Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Аз съм 30-и нещо не виждам смисъл също. ___________________ Клипчето за Колин ми се отвори, видях го. Това ли е? Щото ако е това, тази е егати и тъпата, и кратка игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Пичове, по-тъпа игра от Colin McRae Dirt 2 НЯМА!!! Единствено може да се съревновава с Hot Wheels Velocity X и то не чак толкова успешно... Ебаси разочарованието, честно... :sick :sick :sick Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Пичове, по-тъпа игра от Colin McRae Dirt 2 НЯМА!!! Единствено може да се съревновава с Hot Wheels Velocity X и то не чак толкова успешно... Ебаси разочарованието, честно... :sick :sick :sick що така? аз сега се чудя коя да дръпна - Colin McRae Dirt или Colin McRae Dirt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Само заради графиката си струва да се разцъка ианче са пълна скръб.Richard Burns Rally с добавката от 2010/09 което си избереш и тогава може да поговорим за рали симулатори Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Само заради графиката си струва да се разцъка ианче са пълна скръб.Richard Burns Rally с добавката от 2010/09 което си избереш и тогава може да поговорим за рали симулатори Richard Burns Rally бях е дръпнал преди време, ама ми беше много трудно управлението и се отказах ... на мен ми трябва нещо аматьорско Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Очаквайте: http://www.gametrailers.com/video/debut-teaser-dirt-3/702436 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Намирисва на комерс. Конкретно DIRT 2 си беше тотална поза и пропуск да се използва напълно прекрасния енджин и физически модел. Толкова кратка игра аз поне не бях играл - подигравателно кратка бих казал. 3-ката ако ще е USA market orientated ще е пак бозица вероятно. Хеле пък ако няма WRC лицензия или поне да опитат да дадат писти в цяла Европа +10-15 от други части. _________ Кен Блок да ходи за краставици, ние(аз) искаме (както и горе съм показал) >>>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=ozntieZs8Bg ________ Ах... мъже с нерви от стомана, публика с мозъци колкото връх на топлийка...Славни, славни времена - завинаги в миналото > http://www.youtube.com/watch?v=JEnGY03YjOc&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 От трейлърите до тук се вижда ,че ще е Ken Block ориентирана --> боза !На 8 октомври излиза WRC 2010 с всички лицензи за писти,пилоти,коли....тоя DiRT 3 може да не се занимават даже да го качват по торентите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 От трейлърите до тук се вижда ,че ще е Ken Block ориентирана --> боза !На 8 октомври излиза WRC 2010 с всички лицензи за писти,пилоти,коли....тоя DiRT 3 може да не се занимават даже да го качват по торентите. http://www.gametrailers.com/video/behind-the-wrc-fia/701552 Много им е слабичка рекламата. Никакви филмчета не пускат, все едно не им дреме дали ще се продаде. Иначе разработчика е сериозен, дано излезе добра игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 cmr от 2004 насам спада все повече и повече. тази wrc изглежда обещаваща Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 DiRT 3 излезе и очакванията ми се сбъднаха!Пълна скръб откъм управление...пълен контрол над автомобила независимо от условията.Поне малко да се доближаваше до WRC 2010 откъм управление пак щеше да е супер.Звук мииии....на мен ли ми се струва или повечето коли ръмжат по един и същи начин ?Т.е. 3-4 теми за всички коли .За около час игра ми отключи C4 WRC и Abu Dhabi Focus WRC (Monster го има от самото начало).Много еднакви коли с различни реклами и повтарящи се писти за този час,но с хубава графика.Ще я врътна играта задължително ,но няма да е с пълна наслада. P.S. Тези хора са направили уникална графика за рали симулатор,а физиката е просто перфектна без коментар! Как може една стара игра като WRC Rally Evolved за PS2 да ги направи смешни ! И то игра от преди години....на смешна за сегашното време платформа,но с истинско управление.Там дори бабунките оказват ефект ! Чак се дразня .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Някой знае ли дали има вариант да се играе от 2-ма на 1 клавиатура на сплит скрийн? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 DiRT 3 излезе и очакванията ми се сбъднаха!Пълна скръб откъм управление...пълен контрол над автомобила независимо от условията.Поне малко да се доближаваше до WRC 2010 откъм управление пак щеше да е супер.Звук мииии....на мен ли ми се струва или повечето коли ръмжат по един и същи начин ?Т.е. 3-4 теми за всички коли .За около час игра ми отключи C4 WRC и Abu Dhabi Focus WRC (Monster го има от самото начало).Много еднакви коли с различни реклами и повтарящи се писти за този час,но с хубава графика.Ще я врътна играта задължително ,но няма да е с пълна наслада. P.S. Тези хора са направили уникална графика за рали симулатор,а физиката е просто перфектна без коментар! Как може една стара игра като WRC Rally Evolved за PS2 да ги направи смешни ! И то игра от преди години....на смешна за сегашното време платформа,но с истинско управление.Там дори бабунките оказват ефект ! Чак се дразня .... Разубеди ме да я свалям На мен тъкмо ми се беше доиграло нещо което да занася мощно и да има някакъв реализъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ако ви се кара рали, НЕ сваляйте dirt 3 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Няма и да я превъртам даже...то се оказа DiRT 2 с 4-5 нови коли и "дрифтове".Намалили са малко левелите,но все пак се борите за едно бърливо Mini и Fiesta RS WRC до края на играта.Една писта може да си я карате през шампионат Shift+Del пък регистрито през CCleaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.