AssassiN Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Вече имам 19.35 value. PF съм. Статистиките ми са: Floor Shooting: 20 Inside Shooting: 23 (+2) 3PT Shooting: 19 Dribbling: 19 (+2) Passing: 15 Stealing: 19 Rebounding: 20 Blocking: 20 Strength: 20 Speed: 21 Jumping: 21 ----------------- Confidence: 21 Stamina: 18 improve Energy: 84% Ако скоро не мина в някакъв смислен отбор направо се отказвам от играта. Само дето тренирам всеки ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 След 82 часа ще изглеждам така: Floor Shooting: 17 Inside Shooting: 23 3PT Shooting: 16 Dribbling: 19 Passing: 15 Stealing: 19 (+5) Rebounding: 30 (+5) Blocking: 34 (+10) Strength: 26 Speed: 16 Jumping: 21 ----------------- Confidence: 22 (+5) Stamina: 21 (+5) improve Energy: 93% (център съм) На края на сезона (след 5 дни) взимам $25284, освен ако следващия мач не играя 0 минути, а Pipo Dos не направи 45+ точки. Career high му е 34, така че съм обнадежден. Ура! Не съм ли велик? :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Нещо напоследък нямам много свободно време за тази игра и ако някой иска мога да му дам моя акаунт и да бъде горд собственик на отбор + един порядъчно добър играч. Валю-то май ми е около 23.. скоро не съм влизал и не помня. Ако има желаещ да пише ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Нещо напоследък нямам много свободно време за тази игра и ако някой иска мога да му дам моя акаунт и да бъде горд собственик на отбор + един порядъчно добър играч. Валю-то май ми е около 23.. скоро не съм влизал и не помня. Ако има желаещ да пише ЛС. защо така я заряза ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Ами работа едно друго...аз в хетрика вече влизам веднъж на 3 дена. А преди влизах по 4-5 пъти на ден. Просто така се получава, че изпускам с по ден два тренировката да я задам. И по-добре някой друг да се радва на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ако някой има желание и време сам готов да му дам и моя акаунт играча ми е ПФ Value: 21.15 . Условието е само да не се сменя паролата на акаунта от време на време да гледам играча без да барам тренирофки и други работи само ще гледам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Нещо напоследък нямам много свободно време за тази игра и ако някой иска мога да му дам моя акаунт и да бъде горд собственик на отбор + един порядъчно добър играч. Валю-то май ми е около 23.. скоро не съм влизал и не помня. Ако има желаещ да пише ЛС. Като ще я заебаваш поне ме купи първо! С тая заплата в Bahrein съм заникъде.... Няма пара за тренировки, а ми харесва на мене и имам възможност да влизам постоянно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Като ще я заебаваш поне ме купи първо! С тая заплата в Bahrein съм заникъде.... Няма пара за тренировки, а ми харесва на мене и имам възможност да влизам постоянно.... дай си координатите, ако ставаш те взимам бтв basten благодаря за отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Kai Zen Position: Power Forward (PF) Team: Diraz Addicts League: Bahrain League 1 Floor Shooting: 31 (+10) Inside Shooting: 31 (+10) 3PT Shooting: 25 (+5) Dribbling: 17 Passing: 15 Stealing: 19 Rebounding: 21 Blocking: 20 Strength: 21 Speed: 21 Jumping: 21 ----------------- Confidence: 26 (+5) Stamina: 18 improve Energy: 84% Value 19.69 Надявам се да ставам, че и аз ще я зарязвам иначе сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Kai ZenPosition: Power Forward (PF) Team: Diraz Addicts League: Bahrain League 1 Floor Shooting: 31 (+10) Inside Shooting: 31 (+10) 3PT Shooting: 25 (+5) Dribbling: 17 Passing: 15 Stealing: 19 Rebounding: 21 Blocking: 20 Strength: 21 Speed: 21 Jumping: 21 ----------------- Confidence: 26 (+5) Stamina: 18 improve Energy: 84% Value 19.69 Надявам се да ставам, че и аз ще я зарязвам иначе сигурно... ами за сега имам по добри играчи, включително и аз-pf съм по добър и дупча доста дерзай Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Е па здраве да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ако не намериш тук, можеш да видиш в залата на славата, да избереш позицията която ти трябва и да избереш да са българи и ще ти покаже топ 50 от съответната позиция сред българите.Разгледай ги, може да видиш някой добър ,който още играе в отбор с мениджър компютър, и да го провлечеш! Не разбрах точно на кой е отборът вече, но ако още му трябва център над 19 - аз съм 19.6, 15ти в топ 40 на българските центъри, играя в компютърен отбор Раста бързо и всеки ден съм в играта, миналия сезон бях 1ви по точки в лигата, втори по блокове, трети по асисти, 6ти по крадения и 9ти по рибаундс То вярно че българската C лига не е кой знае какъв еталон... Edit: Ъм, взеха ме в Pelisivut.org Hait (най-якото име за отбор...) с доста приличен договор, така че до другия сезон вече не съм на пазара Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Регнах се и тръгнах да си правя играч.Натиснах да е център и след това ми излезе към 2.22 195кг. - горе долу добре и като дам give him life ми изписва idiot. ?!? и ся кво трябва да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Edit: Ъм, взеха ме в Pelisivut.org Hait (най-якото име за отбор...) с доста приличен договор, така че до другия сезон вече не съм на пазара А как се уреди да те вземат? Регнах се и тръгнах да си правя играч.Натиснах да е център и след това ми излезе към 2.22 195кг. - горе долу добре и като дам give him life ми изписва idiot. ?!?и ся кво трябва да направя? Да ги съдиш за дискриминация! Мале, сега забелязвам, че ако изядеш 4-5 големи пици ще си първия 200-килограмов баскетболист в света А сега сериозно! Погледни там май имаше и нещо друго да се пипа. Освен това, не бързай да взимаш първия играч. Разцъкай повечко време, докато ти генерира подходящи за поста ти статистики! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 А как се уреди да те вземат? http://www.talkdep.com/showthread.php?t=23560 така Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Пуснах и аз въдичката, да видим ще се хване ли някой... Направих трансфер. Как мога да пиша на собственика ЛС? Нещо прост се чувствам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Никой ли не играе вече бре? Аз пък си направих екипче от нямане какво да правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Играем, че как иначе 21.69 съм вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.