basten Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Търся PG или C, който има валю над 19. Вероятно ще са резерви, но това зависи от играта и качествата им, както и от скоростта им на развитие на играча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Търся PG или C, който има валю над 19. Вероятно ще са резерви, но това зависи от играта и качествата им, както и от скоростта им на развитие на играча. Ако не намериш тук, можеш да видиш в залата на славата, да избереш позицията която ти трябва и да избереш да са българи и ще ти покаже топ 50 от съответната позиция сред българите.Разгледай ги, може да видиш някой добър ,който още играе в отбор с мениджър компютър, и да го провлечеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Мерси за съвета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 Basten как вкарваш по толкова много точки, кажи си тайната . Confidence ли качваш или какво? Имам 23 точки на мач в лигата, а това си е направо ненормално. Я дай някое съветче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 confidence ми е 21, но имам няколко показателя над 30. Пък и играя срещу слаби отбори и така Отделно стамината ми е повечко от необходимото май Иначе сега тренирам малко на 4-4-2 за 40 бона дриблинг, скок, скорост. Мисля, че ще ми е полезно за моя пост, който се различава от този който смятах първоначално да играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Абе вече имам 18.15 валю и следните статистики: Floor Shooting: 20 Inside Shooting: 23 (+2) 3PT Shooting: 19 Dribbling: 19 (+2) Passing: 15 Stealing: 14 Rebounding: 20 Blocking: 20 Strength: 20 Speed: 21 Jumping: 17 ----------------- Confidence: 15 Stamina: 17 improve Energy: 85% Какво не ми е наред? ПФ съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 Аз ако бях PF бих наблегнал повече на силата, отскока, стрелбата от близо, борбите, чадърите и увереността, както и на стрелбата от средно разтояние.Стрелба от тройката, дрибъ, скорост, пасове, и крадене на топката бих оставил на заден план. Basten днеска играете със Sofia Nights и дано го биете.Вчера те ни биха защото нямаме добри центрове и PGто ни още не си е намерило начина на игра, но вие с тоя луд център и ти дето вкарваш като ненормален трябва да ги изкъртите.Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Всъщност наистина разчитам много на центъра, но си мисля, че ще паднем с малко заради 1 от постовете в отбора... дано да не позная де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Не разбирам логиката на компютърните мениджъри. Коефициентът ми е с .6 повече от този на другия център в отбора и въпреки това последния мач съм играл 0 минути :/ Все пак бихме първите в лигата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Не разбирам логиката на компютърните мениджъри. Коефициентът ми е с .6 повече от този на другия център в отбора и въпреки това последния мач съм играл 0 минути :/ Все пак бихме първите в лигата кво да ти кажа аз не разбирам логиката и на хората маниджари... не съм играл последните поне 8 мача за щастие утре се местя в най-силния италянски отбор които е на второ място с равни победи с лидера и се надявам да спечелим титлата... моя отбор фалира и сега предполагам че всички играчи ще бъдат разпродадени за по 2500 или малко повече ама голям смях Evil_con_carne аз питах вашия треньор дали ме иска в неговия отбор обаче преди малко ми отговори че вече имал две сф-та от които едното си ти много си мечтаех да направим един силен български отбор и да вземем да печелим международни мачове но уви тая мечта няма да се сбъдне скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 кво да ти кажа аз не разбирам логиката и на хората маниджари... не съм играл последните поне 8 мача за щастие утре се местя в най-силния италянски отбор които е на второ място с равни победи с лидера и се надявам да спечелим титлата... моя отбор фалира и сега предполагам че всички играчи ще бъдат разпродадени за по 2500 или малко повече ама голям смях Evil_con_carne аз питах вашия треньор дали ме иска в неговия отбор обаче преди малко ми отговори че вече имал две сф-та от които едното си ти много си мечтаех да направим един силен български отбор и да вземем да печелим международни мачове но уви тая мечта няма да се сбъдне скоро Ти Георги Ушев ли беше? Мениджъра искаше да те вземе но понеже е доволен от мен и другото SF, пък и отбора в момента е малко на загупа откам пари, е решил да се въздаржи.Мислеше да те сложи като PF да играеш но явно се е отказал.Жалко щеше да е добре да доидеш, можеше да изгони сегашното ни резервно SF, но карай.Другия сезон, когата сабере повече пари отбора можем да направим силен БГ отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 да аз съм георги ушев... исках да те питам дали знаеш в менюто awards там нали има Global, League, MOM, Country, Position и има едно на което не е писано нищо има само главата на ония досаден баскетболист дето ни следва във всяко меню знаеш ли какво представлява тая класация щото не е писано след Position нищо White&blue Bologna това ми е новия отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 да аз съм георги ушев... исках да те питам дали знаеш в менюто awards там нали има Global, League, MOM, Country, Position и има едно на което не е писано нищо има само главата на ония досаден баскетболист дето ни следва във всяко меню знаеш ли какво представлява тая класация щото не е писано след Position нищо White&blue Bologna това ми е новия отбор И аз съм се чудил за какво е това, но нямам никаква представа. Честито за новия отбор! Edit Сега разбрах, за какво е било това. Това ти е ранка спрямо всички други, които са се присъединили на същия ден като теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Хей все още търся C и PG около 19-20 за резерва, която ще играе в 1 четвърт + че ако се развие ще може да заеме мястото на титуляра Отделно тъй като смятам да правя силен отбор, търся PF и SF над 21 валю. Целта ми е първата редица (т.е. основните ми играчи) да са с валю над 21! Дори по-близо до 23. Не съм стиснат така че за парата едвали ще има за какво да се притеснявате. Отделно пускам и бонуси, когато ми е кеф на сърцето Последно повикване преди да почна да тършувам из халл оф фаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Аз съм 18,5.... Вземи ме бате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 тва съм аз Floor Shooting: 25 (+5) Inside Shooting: 27 (+5) 3PT Shooting: 22 Dribbling: 15 Passing: 16 Stealing: 17 Rebounding: 22 Blocking: 25 (+5) Strength: 22 Speed: 17 Jumping: 18 ----------------- Confidence: 19 (+5) Stamina: 31 (+10) improve Energy: 98% Value: 18.92 последния мач съм за втори път man of the match Points Vaseto Zabivkata 27 Assists Vaseto Zabivkata 10 Rebounds Vaseto Zabivkata 8 играя pf и искам да се местя в по добър отбор, че моят е супер зле, ако някой иска да ме купува Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 pf е UziTo, който е тук от форума и чийто валю в момента е над 19, а не искам да заробвам никой. За този пост само ако играча е над 21 валю. Assassin, ти център ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Ура, станах 18! Впрочем един приятел може би ще си взима отбор в следващите няколко дни, ще му трябват SFs, PGs и SGs. Средното валю на отбора в началото ще е около 18-18.5, с надежди за разрастване, ако има хора с посочените горе постове и коефициенти 18-19, които още играят за компютърни отбори да се обаждат Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 абе фродо ква ти е екипировката половин чес немога да измисля вазможна комбинация... ти ли си си я правил Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 абе фродо ква ти е екипировката половин чес немога да измисля вазможна комбинация... ти ли си си я правил bd1, направих оферта за теб, но да видим дали тренера ти ще се навие... то и ти де И за Evil_con_carne направих оферта, която също беше приета... сега да видим и той какво мисли по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 реших да направя блог относно бетовете и да помогна на останалите да печелят малко пари... коментираме ги с няколко от топ спендарите в играта и мисля че ще бъде полезно за всеки... ще се постарая да правя прогнози за всеки ден, ако нещо не се случи естествено ето ви и първият брой бетове http://joritu-cyberdunk.blogspot.com/2007/...ets-day-49.html за днешния ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 http://joritu-cyberdunk.blogspot.com/2007/...ets-day-50.html bet-ove den 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Ура! От нашата лига (група Ц на България) съм 1ви по точки и 2ри по блокове и асистенции Вече нямам избор освен да тренирам по 4 точки за 5 дни, май ще трябва да започна по-активно да залагам за да набера пари за треньори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 готина снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 айде някой ако се джойнва да помогне малко с реферал да направя точки и да си зема отборче http://www.cyberdunk.com/?ref=26147 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.