basten Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Ами че той е след 8 дни ако се налъжа. Нямам нищо против да поизчакам... Днес за Чалиндж Роял купата... Derince Indians - 64 Plovdiv United - 103 направо ги размазах тея Жалко, че поех отбора след 2 загуби в групата, но така или иначе не съм загубил надежда от последен да стана първи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 20, 2007 Author Share Posted July 20, 2007 да георги ушев съм... вече го питах... каза ми че съм бил прекалено ценен за отбора и трансфер може да се направи чак след края на сезона "You are very valuable for the team. I can't sell you right now. A possible transfer can be accomplished at the end of the season. " Защо тогава не си нагласиш начина на игра на "ballhog" и времето на игра с топката на удължено.Така ще си праскаш точки, няма да ти пука за другите, а най-много да ти се ядоса мениджъра и да те продаде. Друг вариант е да сложиш "relaxed" за това колко усиля полага играча ти на терена и да не правиш нищо по време на игра, което да накара мениджъра да те продаде. Basten сезона има окло 70 дни днеска май е 21я ден! След около 8 дни свършва купата на България. Браво за победата, Chalenge royal е най-силния турнир, определено ще сложа 35000$ за вас днеска! Хаха а моя отбор е в Relegation cup(най-слабия турнир), това е защото в момента играем първия сезон на българската лига, и явно в началото моя отбор е бил на дъното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 аз вече сложих за вас 16 000 (това са ми всичките пари ) сирумашийка иначе за сезона наистина има още бая време до края... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 Момчета ще играя с променена тактика, която се надявам и очаквам да даде още по-добри резултати. Като цяло се надявам да спечеля мача и то с резултат. А и с национала сме се разбрали да пускам бонуси след дадени мачове... та ще си трябват парички. Аз отдавна заложих парата... пък да видим. bd1, ами може да ти потърси заместник... не са малко другите играчи, просто аз събирам българи, че е по-кеф със сънародници да цъкаш. Питай го каква пара би го компенсирала и ако не вземе да се изхвърли може да направим сделка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 21, 2007 Share Posted July 21, 2007 мисля че няма смисал да коментирам казаното "I realy want to see you in my team. It is you decision if you realy want to leave my club I let you go but if you dont want please stay. You can say to the manager of Plovdiv United I want for you about 2 500 000 I know it is a lot of money but if I sell you I must to find another good player" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 21, 2007 Author Share Posted July 21, 2007 Супер, Basten пак бихте и хванах кинтите! Мерси много! Иначе Basten взех да се замислям дали като ми изтече договора към началото на другия сезон да не мина към твоя отбор.Сега имам валю 19,2 а играя от около 3 седмици.Мениджъра на моя отбор зе да ме дразни! Аз съм с 1,2 валю по добър от "резервното" ни леко крило, а всъщност то има повече минути на мач от мен.Днеска 100% щях да съм играч на мача ако не бях играл само 1 четврт, през която вкарах 11 точки, направих 4 асистенции и хванах към 5 борби.Това не е за първи път, явно мениджъра се познава с резервното крило и го пуска повече от мен ( а той за 3 четвърти прави по-малко от мен за 1).Стамината ми не пада под 90% и напоследък играчът на мениджъра зе да става играч на повечето мачове и се чудя дали не ме държи нарочно на скамейката за да зима той наградите. Bd1 тоя твоя мениджъра нещо май лети из облаците, кви са тия 2 500 000 $ за да си вземе друг добър играч? Той за толкова пари ще вземе някой с 25-26 валю! Аз досега не съм виждал отбор с повече от 10 000 000$ бюджет, това са най-богатите, и дори за такъв отбор ще е трудно да даде толкова пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 мисля че няма смисал да коментирам казаното"I realy want to see you in my team. It is you decision if you realy want to leave my club I let you go but if you dont want please stay. You can say to the manager of Plovdiv United I want for you about 2 500 000 I know it is a lot of money but if I sell you I must to find another good player" Този е хитър... аз му пиша и му викам дай да правим бизнес, той мълчи. Пиша му пак, хайде бе всеки си има цена... а умника пак нищо. На теб поне ти е казал че иска 2,5 милиона. Освен да му намеря такъв играч като твойто валю... ама май и тогава няма да иска да те продаде... все едно е влюбен в теб Супер, Basten пак бихте и хванах кинтите! Мерси много!Иначе Basten взех да се замислям дали като ми изтече договора към началото на другия сезон да не мина към твоя отбор.Сега имам валю 19,2 а играя от около 3 седмици.Мениджъра на моя отбор зе да ме дразни! Аз съм с 1,2 валю по добър от "резервното" ни леко крило, а всъщност то има повече минути на мач от мен.Днеска 100% щях да съм играч на мача ако не бях играл само 1 четврт, през която вкарах 11 точки, направих 4 асистенции и хванах към 5 борби.Това не е за първи път, явно мениджъра се познава с резервното крило и го пуска повече от мен ( а той за 3 четвърти прави по-малко от мен за 1).Стамината ми не пада под 90% и напоследък играчът на мениджъра зе да става играч на повечето мачове и се чудя дали не ме държи нарочно на скамейката за да зима той наградите. Bd1 тоя твоя мениджъра нещо май лети из облаците, кви са тия 2 500 000 $ за да си вземе друг добър играч? Той за толкова пари ще вземе някой с 25-26 валю! Аз досега не съм виждал отбор с повече от 10 000 000$ бюджет, това са най-богатите, и дори за такъв отбор ще е трудно да даде толкова пари. Ами аз ги имах парите.... към 6 милиона ми беше буджета миналата седмица. Ама стадион ала бала и ся съм с 2 милиона и малко. Нямам толкоз пара. Иначе, нали ви казах, че с новата тактика направо очаквам да ги размажа като танк нива с карпузи Иначе е много кофти като те държат резерва. Аз ако не друго поне по 2 части гледам на играч да дам, естествено ако стамината му го позволява. Днеска хвърлих по 1000 бонус тоя дето е играч на мача + още толкова на СГ-то ми, че на него съм му обещал да има субсидии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 Че кава е тази тактика дето мачка наред? Я сподели да черпим малко опит! Ти можеше вместо да им даваш бонуси на твойте играчи да им пишеш по 1 съобщение на всеки, в което да им кажеш да заложат на вас за последния мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Аз пък си залагам против моя отбор и винаги печеля 1 от 1 пъти де, но сме сума поредни загуби Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Че кава е тази тактика дето мачка наред? Я сподели да черпим малко опит!Ти можеше вместо да им даваш бонуси на твойте играчи да им пишеш по 1 съобщение на всеки, в което да им кажеш да заложат на вас за последния мач Ами то отборна тактика, поддържам играчите с висока стамина на терена и сменям постовете им според нужното ми А иначе те си залагат на мачовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Треньора ми е олигофрен. Не стига че само падаме, ами не ме и пуска да играя. Нищо, че за 20 мин съм вкарал най-много от целия отбор(разбирайте 13 . Писна ми на к***. Искам трансфер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 e to ima i drugo v taq igra 4ovek ako si s niska stamina ... prosto nemojeh da izkarah celiq ma4...az suhto q igraq ot dosta vreme ... v momenta sum nai dobroto bg krilo.. kato doide vreme za nacionalite ste sum titulqr ina4e igraq v golden league i v momenta otbora mi e 3ti... sled otborite na adminite v igrata a value-to mi e 21,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 koga e svetovnoto i izob6to nqkoga 6te ima li takava ekstra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 2, 2007 Author Share Posted August 2, 2007 koga e svetovnoto i izob6to nqkoga 6te ima li takava ekstra Свтовно ще има но не се знае кога - играта е още бета. Bsten май ви бихме вчера, но с малко.Мача опредолено е бил завързан защото след първата част сте ни повели със 17 точки ( сигурно защото аз не съм играл през тази четвърт ) а следващтите четвърти сме догонвали и накрая сме ви повели. Нашия мениджър преди 2-3 дена купи двама играчи с по 19,5 валю за да запални слабите места на отбора, така че и това е оказало влияние.До края на сезона имаме още един мач с вас така че ще имате шанс за реванш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Аз купувам само българи... уви вече добри и свободни няма... така че отбора ми е това. Отбора като цяло му е слаб на този пич с изключения на 2 поста. Единият си ти. Въпреки разликата във валюто се убедих, че моят център 1 на 1 ще бие вашият. Явно има неправилно разпределяне на качества. Живот и здраве ан реванша повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Уж нашия собственик щеше и той само българи да взима, обаче за PF е взел някъв сърбин, май не е намерил българин.А за това че съм слаба страна в отбора немога да се саглася, защото в последните мачове аз взимам най-много MOM от нашия отбор макар да сам с малко по-ниско валю.Sgто ни не вкарва особено много, центровете също, новият PF вкарва доста по-малко от старият макар че е с по-високо валю а PGто ни е на приливи и отливи.Само аз горе-долу съм постоянен в представянията си! Стига мениджъра да ме остави да играя повече време правя около 20 точки и завършвам с дабъл-дабъл обикновенно.След 2 дена вдигам валюто с 0,75 обаче пак немога да ги догоня, за момента няма какво да правя с парите си и ще чакам ония Talad да пусне по-добри тренировки защото много бавно се развивам и немога да ги стигна по валю моите съотборници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Не си ме разбрал... ти си 1 от 2те силни му страни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Айде и аз се регнах Naso Ednodvetri Height: 2.28 m (7 feet 4 in) ( ) Weight: 125 kg (276 lbs) Cash: 104 $ Season: 1st Position: Center © Nationality: Bulgaria Bulgaria Basketball Team: Asenovgrad Impalers Floor Shooting: 17 Inside Shooting: 20 3PT Shooting: 16 Dribbling: 19 Passing: 15 Stealing: 14 Rebounding: 20 Blocking: 24 (+4) Strength: 20 Speed: 16 Jumping: 16 ----------------- Confidence: 14 Stamina: 14 improve Energy: 100% всъщност сега се усетих че нямаше да е лошо да вдигна малко стамина, вместо това взех предмети за блокинг и наех тренeр за +2 на блокинг и сила засега общо взето всичко на късмет го карам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Вече имам 17.85 валю. Няма ли някой да ме вземе от Бахрейн вече... Само камили и чалми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Не си ме разбрал... ти си 1 от 2те силни му страни Май наистина не те бях разбрал, мерси че така смяташ за мен! Legop4o за момента най-ефикасно е да пускаш тренировки които качават за 1 ден 1 скил точка защото хем са много евтини и можеш да си ги позволиш хем са и по-добри от тези за 500$ които качват 4 скил точки за 5 дена.Тренировките за 40 000$ също качват по 1 скил точка на ден (общо качват 10 точки за 10 дена).Най-добри са тези от по 14 990$ защото за 4 дена качват 7 точки, затова си пускай от тях колкото можеш повече когато сабереш пари.Аз вече не мога да си пусна от тях защото сам на много високо ниво на уменията. AssassiN в А групата има още един отбор който има човек за мениджър-Sofia Nights.Мениджъра им има американско знаме на играча но май е българин.Техния отбор не е кой знае колко силен все още и можеш да го помолиш да те вземе при него.Ако не стане, изчакай да качиш 18 валю и пиши във форума на играта във сектора за трансфери, че искаш да те вземе някой отбор с човек за мениджър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Нещо не стоплям как да му пиша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Нещо не стоплям как да му пиша... Намираш отбора в А групата (Sofia nights) и цъкаш на него.Сега ти показва състава на отбора във дясно а в ляво ти пише информация за отбора.В тази информация пише кой е мениджър на отбора ( пише как се казва юзъра а не неговия играч).Мислq че за този отбор мениджър беше Gloomybear или нещо такова.Неговия играч е Sg от америка.Цъкаш на неговия играч ( като цъкнеш на някой играч ти показва името на юзъра който контролира съответния играч) и натискаш "messege". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 окей, а на какво да наблегна като център? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_con_carne Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 окей, а на какво да наблегна като център? Като ти видях уменията мисля че най-важното за център ти е развито( вътрешна стрелба, борби, чдъри, сила), можеш да качиш отскок, но най-вече ти трябва увереност за да вкарваш повече.Аз лично бих наблегнал на тези 6 умения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Ура! Първа игра, падаме с 16 точки, но съм man of the match! най-мн (16) точки в отбора най-мн (6) асиста в отбора най-мн (13) рибаунда в отбора най-мн (4) чадъра в отбора извод: трябва ми нов отбор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.