Jump to content
BulForum.com

Онлайн Баскет игра

Evil_con_carne

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply
Ами за сега имам 1 играч от разширеният национален отбор на България в отбора... аз почнах да играя играта мисля в неделя и ги събрах точките... къде рефериъл къде с блога... ама играча ми е сакат... вместо да съм 18 и нещо, аз съм 17,2

А иначе от твоя линк се джойнах към играта.

Браво, браво, SGто дето имаш в твоя отбор е с най-високо валю в А групата.

За един рефърал ти дава 30 точки.

Така е... аз иначе исках само българи да са в отбора ама май тази ми мечта ще пропадне бързо. Ще видя дали някой друг играч няма да чопна. Иначе мойта шматка е това:

Floor Shooting: 30 (+10)

Inside Shooting: 31 (+10)

3PT Shooting: 25 (+5)

Dribbling: 20

Passing: 14

Stealing: 14

Rebounding: 14

Blocking: 17

Strength: 15

Speed: 18

Jumping: 20

-----------------

Confidence: 20 (+5)

Stamina: 18

Energy: 82%

по принцип съм SG ама мисля да се пускам като PF

Edit: вече Stamina: 20 и играч на мача... тоз с 21 валюто малко криво се представи... а хем го оставих да играе SG. 8 точки зад мен, борби, асистенции... явно е важно къде точно ги боцкаш точките.

Basten поздравления за играта!Имам чувството, че твоят отбор ще ни е голям конкурент, особено ако продължаваш така бързо да купуваш играчи! Вече пуснаха тактиките и мисля че в нашия отбор това ще се отрази лошо, защото ние сме пълни със "суперзвезди" и сигурно 2/3 от отбора ще даде за стил на игра- "Ballhog" и време на игра с топката- "extended", но ще се види.

Аз пък се регистрирах вчера и снощи изиграх първия си мач. Играл съм 21 минути и съм вкарал 0 точки, при положение, че съм point guard :laughing: Между другото по каква скала са оценките?

Аз пък се регистрирах вчера и снощи изиграх първия си мач. Играл съм 21 минути и съм вкарал 0 точки, при положение, че съм point guard :laughing: Между другото по каква скала са оценките?

Карай, като за парви мач е нормално.Иначе в кой отбор играеш?

Ако питаш за value-то, това са ти точките на всички умения, сабрани, и разделени на 13 (защото всички умения на играча са 13) или иначе казано средноаритметично от всичките ти умения.

Basten поздравления за играта!Имам чувството, че твоят отбор ще ни е голям конкурент, особено ако продължаваш така бързо да купуваш играчи! Вече пуснаха тактиките и мисля че в нашия отбор това ще се отрази лошо, защото ние сме пълни със "суперзвезди" и сигурно 2/3 от отбора ще даде за стил на игра- "Ballhog" и време на игра с топката- "extended", но ще се види.

Ами опитвам се да събера хора... даже с някои национали от китай... преговарях с тях ама йок. Искам да са по-стабилнички играчите, че в момента сме само 3ма активните играчи в отбора :( А нямам център, което е адски важно...

UzITo, да знаеш че не давам заплати високи, но хвърлям бонуси след добра игра. Между 500 и 2000. По-този начин искам да накарам хората в отбора, малко или много да се напъват да развиват играчите си. В смисъл да не плащам грешни пари на някой дето не е мърда със седмици.

Mario Mishinev
Team: Mulhouse Timberwolves

Тоз герой съм аз :D В некъв френски отбор в 3 дивизия ме цопна :/ Иначе имах предвид атрибутите (inside shooting, dribbling, passing) в ква скала са.

Mario Mishinev
Team: Mulhouse Timberwolves

Тоз герой съм аз :D В некъв френски отбор в 3 дивизия ме цопна :/ Иначе имах предвид атрибутите (inside shooting, dribbling, passing) в ква скала са.

Мисля че минимума е 14 а максимума трябва да е или 100 или до безкрайност.

Basten защо не си пуснеш играча да играе PG a не PF, все пак ти си SG и си нисък и сигурно в защита неможеш да опазиш противниковия PF! Това ти го казвам защото искам на следващия ви мач да заложа на вас :D защото коефициента е добър, но гледам че последните 2 мача сте паднали и може да е от размяната на позициите.Айде дано да бите следвщия мач :D

Ами миналият мач играх като PF и станах играч на мача... не знам, очаквам 1-2 нови попълнения и спрямо тях ще разцъкам моят шматарок, който като се замисля само за център не става понеже няма за чадъри. Единственият минус на отбора е, че център нямам... центъра ми е на 70% стамина... това просто го прецаква отвсякъде. Най-много да се пусна център... поне шутинга ми е минимум с 5 над този дето ся е център, а и сигурно го надскачам доволно. Ама съм предложил на 5 центъра и се надявам поне един да върже.

Браво Basten, добре си направил отбора, щях да заложа на вас обаче не ми дава да залагам повече от 35000$ на ден, а аз сложих 35000$ за моя отбор срещу първия в лигата (ако паднем си правя харакири).Следващия рунд ще сложа за вас защото имате мач със сегашния номер 1 и ще е голям коефициента, а вие сте с доста по-добри играчи от тях.

а аз сложих 35000$ за моя отбор срещу първия в лигата (ако паднем си правя харакири). Следващия рунд ще сложа за вас

ако паднете няма да имаш вазможност да залагаш повече :laughing: Аз сега след като си пусна новите тренировки много яко ще го закъсам с парите ама карай трябва да се тренираме

Няма да загуби... или поне шанса е адски малък :) Да аз за 2ри път залагам 35 бона... за ся съм 1-1, но аз пари имам бол :D Какъв бос на отбор бих бил ако нямах :)

Не, пренатоварен е... днеска бия с 20 точки разлика и гушвам 130 000 чиста печалба от залозите. До момента се светнах, че мога да играя като СГ (какъвто съм), ПФ и ПГ (в днешният мач бях най-резултатен, с най-много борби и асистенции... и накрая някъв сулъо с по-лоши показатели(точки и борби) от др отбор ми взема ПФГ-то).

basten сигурно ли е че ще спечелите мача Chernomorets Veliko Tarnovo щото съм решил да си залагам всичките пари за вас :laughing:

Basten какво си направил ти бе човек, как зе 130 000$ печалба, сигурно си заложил 35 000$ на последния ви мач, браво! На следващия ви мач ще заложа 35 000$ на вас.

basten сигурно ли е че ще спечелите мача Chernomorets Veliko Tarnovo щото съм решил да си залагам всичките пари за вас :laughing:

Ами нищо не е сигурно, но се надявам още едно класно попълнение към отбора да добавя и така си мисля, че ще се справим с отбора. Ще играя за победа и самият аз ще сложа 35 бона като залог, което пак казвам не е гарант за победа, но мисля че ще се справя.

Basten какво си направил ти бе човек, как зе 130 000$ печалба, сигурно си заложил 35 000$ на последния ви мач, браво! На следващия ви мач ще заложа 35 000$ на вас.

Ами толкова заложих... аз имам над 450 000 лични пари в момента и 35 000 не са ми проблем да ги заложа без много много да му мисля. Докато коефицента е добър ще залагам все на моят отбор :)

Kai Zen

Height: 2.09 m (6 feet 8 in)

Weight: 112 kg (247 lbs)

Cash: 1,006 $

Season: 1st

Position: Power Forward (PF)

Nationality: Bulgaria Bulgaria Basketball

Team: Diraz Addicts

Next Game: 32:50:10 vs Ar-Rifaca Meerkats

League: Bahrain Premier

Value: 17.08

Rank: 10491th

Това съм аз... Ако някой ме иска в отбора сега е момента! Ще играя редовно.

Да добавя и статс...

Floor Shooting: 15

Inside Shooting: 23 (+2)

3PT Shooting: 16

Dribbling: 19 (+2)

Passing: 15

Stealing: 14

Rebounding: 20

Blocking: 20

Strength: 20

Speed: 19

Jumping: 14

-----------------

Confidence: 14

Stamina: 17

improve

Energy: 84%

basten моя отбор кога и защо ти е отхвърлил офертата аз съм ония от японската лига в отбора водач ( неска идиота му е сменил името и си помислих че съм продаден :laughing: )

Идея си нямам... явно това че давам над това, което той искаше не го устройва. Играча ти е георги ушев нали? Питай го колко иска като пара за теб и да видим дали ще правим бизнес.

да георги ушев съм... вече го питах... каза ми че съм бил прекалено ценен за отбора и трансфер може да се направи чак след края на сезона

"You are very valuable for the team. I can't sell you right now. A possible transfer can be accomplished at the end of the season. "

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...