jojo Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 На около 5 г. е, мъжка. Хубавец! Синът ми спря да му обръща внимание и затова го подарявам. GSM 0895471468, ICQ 303 707 788. Костенурката се намира в Пазарджик. Снимки след няколко дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Някоя снимка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Пусни някоя снимка. Аз бих се навил да гледам някое такова животинче, което не капризничи и не ми се вре в краката, а и не вдига шум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 абе вие за гадже ли ще я взимате бе.Кво като и е малко крива черупката или е мн червена не я щете ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Снимки не ми трябват. Ако можеш да го пратиш в Пловдив го взимам. Пусни някоя снимка. Аз бих се навил да гледам някое такова животинче, което не капризничи и не ми се вре в краката, а и не вдига шум. Явно си нямаш никаква представа какво животно е червенобузата костенурка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Не съм запознат тази суха ли е или водна? Ако е суха имам интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 ако наистина е момченце, може и аз да я взема да видим дали ще се погоди с мойта хищна мадама. нищо че после ша трябва да им мисля пясъци - все ще сътворя нещо. @Aquila, ще помагаш ли да ги развъдим? edit: ти пръв се обади и си с предимство. ако не я вземеш ти, ще я прибера аз. утре ще му звънна на момчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 ако наистина е момченце, може и аз да я взема да видим дали ще се погоди с мойта хищна мадама.нищо че после ша трябва да им мисля пясъци - все ще сътворя нещо. @Aquila, ще помагаш ли да ги развъдим? Имам 8 годишна женска, затова искам мъжкия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Костенурката намери новият си дом! С опция за свиждане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.