shtaiga Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 За какво се използва копчето Fn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 тва предполагам го има на клавиатурата на лаптоп ? ако си забелязал на някои от копчетата има още нещо нарисувано, освен примерно буквата. натиска Fn копчето и тогава действат тези други функции на клавиша. дано да си ме разбрал, че не ме бива много много в обясненията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 за лаптоп знам обаче го имам и на обикновена клавиатура а на нея няма нищо нарисувано и за това се чудих Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Някои клавиатури имат изрисувани на функционалните си клавиши (на някои от тях) и други символи. Преди имах такава, и по този начин (май в комбинация с F2) се заключваше клавиатурата - много полезно ако имаш котка, която обича да върви върху нея. Докато не натиснеш точно същата комбинация отново, клавиатурата ни приема ни предава. Иимаше и функции за смяна на Repeat Rate на клавиатурата хардуерно, което понякога също е полезно вместо да влизаш в контрол панел - беше май в комбинация с от F3 do F10 или нещо такова, пробвай. Само помни какво натискаш за да не се заключиш и да се чудиш кво е станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 иеее мерси много с Ф2 при мен е Rename Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 иеее мерси много с Ф2 при мен е Rename Винаги Ф2 е Rename Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 ебаси прецаквацията поне останалите ми сменят песните тва онва или пак винаги става с Ф-овете Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 аз пък имам 1 въпрос.. малко енциклопедичен.. защо копчетата са точно F1,F2,F3 и т.н.. ми не M1,M2 и M3 например :> какво означава това f ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Според мен - F=Function key. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Function_key Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.