Jump to content
BulForum.com

Проблем с

Recommended Posts

Колеги проблема е ,че на едно комшийче както си играло на компа и изгаснал,ходих до тях и не може да се включи изобщо ,от какво може да е?

Ресетни биоса, виж захранването дали си бачка по отделно( зелено на черно краче на големия конектор). Но най-вероятно е захранване. Можеш да погледнеш за подути/ изтекли кондензатори по дъното, видеото и захранването.

Проблема се оказа от захранващия кабел ,незнам как е станало ,ама е от него.

Просто смених кабелите с на монитора и тръгна.Слава на бога.

Може да затворите темата и благодарности на отзовалите се .

ам на мен като ми прекасне понякога тока ако е за малко по дълго 30-40милисекунди и като извадя кабела изчаквам около 5секунди слагам го и тръгва :)

За такова заглавие минимума е затворена тема...оформяй заглавиата си така че да дават максимална информация :excl:

9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

Извинявам се ,че ме съм професор.!.!.

Ако знаех за какво става въпрос ,изобщо нямаше да си права трудът ,да пускам теми.

Просто така се получи и за напред няма да блея и ще внимавам ,дано ми простите.

Благодаря на всички който се опитаха да помогнат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...