nyTuo_MapuHkuH Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 kato vleza v options na mIRC-cata mi i dam na perform ima napisano ne6to si tam //remote:ON i posle kato dam na Tools>Script Editor i pak na remote ima napisan nqkuv skript deto da me vkarva v #hobo i #front-beer ... kvi sa teq raboti? tova kato go iztriq i na drugiq den pak go ima. kak moga da se otturva ot nego? virus li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Tия дни нашумя някакъв чевей, но симптомите бяха други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Mislq 4e trqbva ra4no da redaktira6 .ini failovete na mirc (samo dogatka, 6tot scripta moje da prepra6ta kam izpalnenieto na dr fail, koito da ne e .ini i izob6to da ne e v direktoriqta na mirc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Ami ako te vkarva directno v nqkvi kanali kato vliza6 v miRC zna4i prosto gi vij teq kanali ot Favourities. Tam ima spisyk s kanali i kato dade6 edit na nqkoi kanal ima vyzmojnost da sloji6 tik4e na Join On Connect. Veroqtno prosto teq dvata kanala imat tic4eta prosto gi opravi.. I btw tova ne sa simpromi na MIRC VIRUS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Syzdatelq na scripta si e slojil reklama na negovi kanali ot tva tikche obache nqma da se mahnat, nai-dobre si nameri nqkoi normlen script. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Syzdatelq na scripta si e slojil reklama na negovi kanali ot tva tikche obache nqma da se mahnat, nai-dobre si nameri nqkoi normlen script. I az mislq taka.Bih ti prepory4al obiknovennata mIRC,za6toto az ne namiram ni6to po-lesno v scriptovete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 I za nai obiknobvenata mirka ima virusi i to mnogo qki suvetvam te da proverish faila versions.txt dali naistina e fail s opisanieto za tova kak se razviva mirc prez godinite a za da ne ti bachkat nikakvi virusi poveche nikoga napishi v pereform /remote off Pregledaite si failovete na mirkata alt+r i vnimavaite kadeto ima komanda zapochvashta taka /.msg ili /.say tova sa nai lesnite scriptove za spam za da gi probvate napishete na nqkoi vash priqtel /.nsg nicka zdrasti kak si viq nqma da razberete che ste pratili suobshtenie no otsreshtniqt go poluchva na toq princi psa vsichki tezi "hey ela da vidish koita topla pussy na edikade si" qko a ? a naistina e nai dobre obiknovena mirka s pisani ot teb scriptove...az tuka sum napravil moita si e super cenna napravil sam q da tarsi horata samo ot plovdiv primerno )))) i nai dobriqt script koito sum vijdal pisan ot TQ_ e ASL Ignore Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 savetvam te da izpolzvash X-chat for windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 joke ako zavisishe ot men stqh te banna vse ne govorish po temata brat mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 14, 2004 Share Posted January 14, 2004 Абсолютно - кви 5 лева къв X-chat какви кокошки с пломбирани зъби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.