funakoshi Posted July 15, 2007 Author Share Posted July 15, 2007 Дъното с проца, 400w psu, рама, харда- Продадени Нови цени за др. неща: Ланката, модемчето, видеото, цд рома - 8лв - подарък звук ямаха(трябва да се тества) - може и поотделно Хенсола с другото захранване - запазени за GERGX (ако не се е отказал вече(по моя вина)) Тъчпада-10лв (подарък дъното) Процесора - 10лв - с охлаждането Монитор 15"не го знам къв е бачка но картината му не е на цял екран(цветен) 5лв - с предпазен екран Снимките на плеъра които обещах - след ден два че ми се прецака апарата Edit: Добавям безжични мишка и клавиатура TCM без проблеми и дефекти към тях си има диск със софт догинк станция кабели преходници и някакви зарядни батерийки мисля(трябва да ги намеря) цена: 20лв (Същите от търга който бях пуснал преди около седмица но човека който го спечели се оказа несериозен(чаках го до днес)) http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=55189&hl= - ето я темата - има и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.