Slain Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 ето едно решение за задръстванията http://www.dnes.bg/article.php?id=40882 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 ето едно решение за задръстванията http://www.dnes.bg/article.php?id=40882 И като има такъв мост хората пак ще пресичат през улицата... Както на гарата или на панаира има подлез, но пак си пресичат улицата... Е на такива места ако блъснеш човек не трябва да си виновен според мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Пак се срещнахме с 0443 ХОП! Да не си мислят че само те могат да ни следят The Eyes of Truth are always watching you..... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Пак се срещнахме с 0443 ХОП! Да не си мислят че само те могат да ни следят The Eyes of Truth are always watching you..... :ph34r: Ейй Рапторе, хубава песен, я кажи как се казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Авторът на темата да вземе да едитне първия пост и да добави номерата на известните до момента патрулки с камери и радари Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Ами ти докато видиш регистрационния номер на патрулката, камерата вече ще те е снимала, така че няма много смисъл от това да се знае кои номера точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Ейй Рапторе, хубава песен, я кажи как се казва Свали си ТОВА ако харесваш такава музика Специално това което чуваш в колата е от Юни месец тази година - някой от първите 3 сета Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Има още една патрулка с камера. От 3 дни е в движение. Регистрацията е 5727 А спрей откъде може да се купи или поръча? Доколкото знам радарите не са настроени да хващат 50+, а 70+. До 70 не се регистрира като нарушение, освен ако няма знак за под 50, примерно 30. Няколко пъти съм минавал покрай патрулката с радара пред Люляка в Тракия с 60+ и нито вендъж не са ме спирали. men puk tam me sprqha s 90+ i mi shibnaha solidna globa P.S sry za latinicata,v gyrcia sym na zala i nqma bg.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Свали си ТОВА ако харесваш такава музика Специално това което чуваш в колата е от Юни месец тази година - някой от първите 3 сета Мерси Рапторе Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Да не са активирали радар с камера на надлез Родопи???? Преди малко антирадара ми пощуря като минах... А колко мазно и мръсно бяха се курдисали полицаите от страната към митницата - точно като слезеш след дясния завой им се нанизваш на радара. Спираха ги на конвейр... Да ми е жив и здрав антирадара - 15 пъти се е изплатил вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Да не са активирали радар с камера на надлез Родопи???? Преди малко антирадара ми пощуря като минах... А колко мазно и мръсно бяха се курдисали полицаите от страната към митницата - точно като слезеш след дясния завой им се нанизваш на радара. Спираха ги на конвейр... Да ми е жив и здрав антирадара - 15 пъти се е изплатил вече С какъв радар си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Whistler - страхотно работи, купих още един и на баща ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Whistler - страхотно работи, купих още един и на баща ми Заради влаковете писка нещо... Иначе там винаги писка за VG-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Не е обаждал моя никога на моста и то в Х честота. Или има нещо на оня високия калпавия блок или са сложили нещо - то ще се разбере бързо. А и като мина още 1-2 пъти ако пак пищи значи ясна е работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Да не са активирали радар с камера на надлез Родопи???? Преди малко антирадара ми пощуря като минах... А колко мазно и мръсно бяха се курдисали полицаите от страната към митницата - точно като слезеш след дясния завой им се нанизваш на радара. Спираха ги на конвейр... Да ми е жив и здрав антирадара - 15 пъти се е изплатил вече и аз ги видях преди малко там , бях на божолето да ям шкембе чорба и мене радара редовно ме спасява там Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorattta Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Whistler - страхотно работи, купих още един и на баща ми Raptor, ще можеш ли да ми кажеш точно коя серия Whistler е антирадара, защото са много с различни цени? Благодаря за информацията, защото и аз искам да си взимам някъв по-добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Raptor, ще можеш ли да ми кажеш точно коя серия Whistler е антирадара, защото са много с различни цени? Благодаря за информацията, защото и аз искам да си взимам някъв по-добър. Принципът е следният - колкото по-скъп, толкова повече екстри има Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Мръсниците 0443 са под сянката пред Технополис в посока СПС да знаете! Последно ако те заснемат са тая камера до радара какво получаваш - фиш или акт? Между другото пред Тримонциум радара ми пищи всеки път в Х банда и стига до 3-та степен. Снимачка ли има или уцелвам някой предавател там в стил СОТ-ските? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Мръсниците 0443 са под сянката пред Технополис в посока СПС да знаете! Последно ако те заснемат са тая камера до радара какво получаваш - фиш или акт? Между другото пред Тримонциум радара ми пищи всеки път в Х банда и стига до 3-та степен. Снимачка ли има или уцелвам някой предавател там в стил СОТ-ските? Когато минаваш покрай тези коли с камерите пищи ли ти радара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Естествено Одеве обаче се стреснах, понеже музиката така дънеше и нищо не се чу, но се успокоих понеже бях между други коли и те бяха вече спряли жертва - в този момент го спират, за да може да си го види и той Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcant Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 ще пускат и цивилни коли с камери-http://news.plovdiv24.com/34603.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 От тези три патрулки оборудвани с камери и радари, дето си карат и снимат за нарушения. Две са Астри, а 3-тата е някаква друга. Не съм сигурен точно за марката, но ми прилича на Форд ескорт-от старите модели. Вече за 3-ти път я засичам на зеления мост на бул. Васил Априлов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 От тези три патрулки оборудвани с камери и радари, дето си карат и снимат за нарушения. Две са Астри, а 3-тата е някаква друга. Не съм сигурен точно за марката, но ми прилича на Форд ескорт-от старите модели. Вече за 3-ти път я засичам на зеления мост на бул. Васил Априлов. Точно ескорт е от дъртите Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 ебати тъпите камери , смимаха ме днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 ебати тъпите камери , смимаха ме днеска разкажи малко по-подробно де.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.