batko32 Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Znachi za kakvo stava rech.Imam /imah/ si edin HDD Maxtor 20Gb slim, no edin den prosto spria da bachka. Ta vyprosa mi e : -Ima li niakoi takyv povreden za da moga da se probvam da si go vyztanovia i kakva cena eventualno bi iskal ??? Blagodaria predvaritelno P.S. Predi niakoi da kaje -Abe ti samo takiva izgoreli i razvaleni neshta tyrsish, shte tam otgovor -Ami.....kato imam dosta svobodno vreme samo sys gluposti se zanimavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 Ще уточниш ли точно модела защото ми се мотаят няколко MAXTOR-a ама т'ва 20 GB нищо не ми говори ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 @batko32 Само ще уточня, че ти трябва електрониката от какъв да е размер MAXTOR, важното е да е от същата серия. Тези слим имат проблеми с прегряването и им горят електрониките. P.S. Какво ще ги правим ония EDO-та дето са в мен, едното ми върши работа и мога да ти дам за него 10лв. или един модул 64MB PC133, по избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 13, 2004 Author Share Posted January 13, 2004 @batko32Само ще уточня, че ти трябва електрониката от какъв да е размер MAXTOR, важното е да е от същата серия. Тези слим имат проблеми с прегряването и им горят електрониките. P.S. Какво ще ги правим ония EDO-та дето са в мен, едното ми върши работа и мога да ти дам за него 10лв. или един модул 64MB PC133, по избор Da TED absoliutno si prav.Triabva mi samo elektronikata.Za jalost Sega se opitvam da si izdiria HDD-to sred kupchinata izgoreli neshta za da moga da kaja kakyv tochno model e.Shte si edit-na posta sled kato go otkria. Za pametite....ne mi davai nito 64-ka nito 10lv. PODARIAVAM ti ia :)Taka ili inache TI mi flash-na BIOS-a za koeto mnogo blagodaria. A drugata ....shte vidim:) EDIT: Hdd-to e Maxtor model 2B020H1 P/N 085782 Rev. A00 2B0H1110252 S/N B15AA68E Mf Date: 13JUN2001 I da TED problema e v elektronicata inache shpindela e perfekten Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Imam edin 40Gb-tov s izgorqla elektronika Western Digital WD400. Nqkoi da znae kude remontirat HDD-ta ili da prodavat elektronika za tqx ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 13, 2004 Author Share Posted January 13, 2004 Imam edin 40Gb-tov s izgorqla elektronika Western Digital WD400.Nqkoi da znae kude remontirat HDD-ta ili da prodavat elektronika za tqx ? Za elektronica.....nesym siguren no mislia , che v TurboMip moje i da ti pomognat.Uj gi opraviat ama....Nai-dobre se obadi i gi pitai. USPEH Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 15, 2004 Author Share Posted January 15, 2004 Kakvo stava be hora??? Nikoi li niama takova HDD ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
|`oTuH Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 batko32 az imam edna 30ka maxtor slim koqto syshto kato tvoqta edin den prosto sprq pokaza mi edin mnogo osoben sin ekran i sled restarta mi kaza hdd error :> neznam kakvo tochno i e ako te interisuva poveche PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 16, 2004 Author Share Posted January 16, 2004 batko32 az imam edna 30ka maxtor slimkoqto syshto kato tvoqta edin den prosto sprq pokaza mi edin mnogo osoben sin ekran i sled restarta mi kaza hdd error :> neznam kakvo tochno i e ako te interisuva poveche PM Da. Interesuva me.Niama da se razsyrdia ako mi kajesh i eventualna cena na koiato bi go prodal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|`oTuH Posted January 18, 2004 Share Posted January 18, 2004 neznam kakva cena da ti kaja zashtoto primerno ako ne ti svyrshi rabota shte se chvustvam kofti che sym ti vzel parite :/ ako iskash moga da ti go dam i ako si opravish togava da govorim neshto ? az dokolkoto razbrah na men shtqlo da mi struva gore dolu kolkoto polovin nov hdd da mi go napravqt ako iskash moje i razmqna za nqkakva ram ili zashtoto ne znam s kakvo se zanimavash moje upgrade na VC pishi pm da se razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted January 18, 2004 Share Posted January 18, 2004 I moja beshe 20 GB MAXTOR i izkara edna godina ,ama kato se skapa se jadosah i go metnah v edin kosh ,inache bih ti go dal bez pari - ne se zanimavai s teja bokluzi i da go opravish ,shte ti iskara mnogo malko vreme i pak shte trjabva da go opravjash ........teja sa golemi bokluzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 18, 2004 Author Share Posted January 18, 2004 I moja beshe 20 GB MAXTOR i izkara edna godina ,ama kato se skapa se jadosah i go metnah v edin kosh ,inache bih ti go dal bez pari - ne se zanimavai s teja bokluzi i da go opravish ,shte ti iskara mnogo malko vreme i pak shte trjabva da go opravjash ........teja sa golemi bokluzi Prav si Edva li shte izkara mnogo.Celta mi e pone da si svalia informaciata.Zatova pravia tezi idiotski napyni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.