blackboy Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 ot edna sedmica se rovq v google kat parviq maloumnik i tarsq emulatori za gamecube i nai ve4e za ninteendo ds mn sam se zarebil ama tarsq emulator koito DA RABOTI!!! povtarqm DA RABOTI!! kakto trqbva 6toto az imam 12 emulatora ot koito dva rabotqt i ediniq naksva a drugiq e s razvalena grafika (stava vapros za nintendo ds)apak za gamecube imam emulatori 5 ot koito nikoi ne raboti pitam na lqvo i na dqsno i vsi5ki mi vikat ima samo edin na4in da si kypi6 konzolata i diska s igrata i da igrae6e daa ama diska e 100 lv a konzolata 400 lv (e az dane sam milioner).plsssssssssssssssssssssssssSSSSSSSSSS!!!!!!!! trqq mi pomo6t!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. plsssssssssssssssssssssssssSSSSSSSSSS!!!!!!!! Прочети си Правилата - тук! Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.