warp Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Здравейте! Решъл съм да си правя ремонт на банята, но не мога да сполуча на майстор.. Още по телефона ми отказаха няколко, идваха трима да огледат - единият ми каза баснословна сума, а другите двама се скатаха и не си вдигат телефоните. Трябва ми майстор, който може да ми изкърти старите плочти, да оправи водопровода/смяна на старите тръби с нови/ и да ми налепи нови плочки. Ако някой от вас има добри впечатления от майстор, знае телефон и т.н. нека сподели. От маричката почти всичките ги пробвах Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Здравейте! Решъл съм да си правя ремонт на банята, но не мога да сполуча на майстор.. Още по телефона ми отказаха няколко, идваха трима да огледат - единият ми каза баснословна сума, а другите двама се скатаха и не си вдигат телефоните. Трябва ми майстор, който може да ми изкърти старите плочти, да оправи водопровода/смяна на старите тръби с нови/ и да ми налепи нови плочки.Ако някой от вас има добри впечатления от майстор, знае телефон и т.н. нека сподели. От маричката почти всичките ги пробвах Благодаря! Ох, с какво си се захванал - не е истина. НА 16-ти Април започна моят прословут ремонт - от банята разбира се, че не беше пипана. Бях се хванал с фирма, те ми изкъртиха с машини - е вярно пробиха тук таме дупки, падна една стеничка, ама кой го е грижа за такива малки трудови злополуки вар и тухли нали има... Та оправиха се с това, ама после нещо им стана и решиха, че е много работата и си тръгнаха оставяйки ме с много тръби, които трябваше да се вкопават в стените и на тухла. Дойде един момък и както при теб - обяви цена, с която искаше да си оправи финансовото състояние за следващата една година. Тук е мястото да спомена, че от банята ремонта прерастна в цялостен, така че наистина си имаше много работа. Та после от приятели открих въпросните майстори, които ми свършиха нещата по апартамента за 1 месец и днес за последно имат за 30 минути работа у нас и вече привършват тотално. Аз още обаче не мога да се похваля, че му виждам края. Та мога да ти дам телефон на водопроводчик - работи много добре, вярно има си изисквания и работи само с определен вид тръби, малко мрънка, но пък съм много доволен, мисли какво прави и си ги натлася нещата и тръбите - както на теб ще ти е най-удобно, не после да се чудиш аджеба тази чешма що чини на това място и защо трябва да коленичиш на мивката, за да си измиеш зъбите. За мазане и плочки - пак мога да ти дам телефони на хората, които ми оправяха моята баня, но не знам дали имат свободно време, защото както казах - днес свършват у нас, но ги пращам на вилата да оправят покрлив и да боядисват. За къртенето - вече мога да ти кажа да си намериш общак някъде от обява, за друго по-добре не ползвай вестника. И цени мога да ти кажа за мазане и лепене на плочки - то тарифите са ясни. Та пиши дали те интересува, за да знам да ти пращам ли телефоните или ти ще си се оправяш. Единствено мога да ти пожелая да се заредиш с нерви и спокойствие. Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.