Jump to content
BulForum.com

Programa za prevejdane...

ACHE

Recommended Posts

Ами то май само Bultra.v2.0 е такава. Има и по нова версия, но не знам от къде може да се изтегли. Според мен обаче тая програма не струва.

Изтегли си я и прецени сам.

Също така можеш да хвърлиш едно око и на тази програма за превод от БГ на Eng. Линк! Не мога да ти кажа нищо за нея - в дата.бг стана въпрос за такива програми за превод. ;)

WEB trance neshto ne mi haresva kato izpalnenie ne znam za vas no na men kato i priloja po goliam po obemist tekst i bugva no inache prevejda tohno v smisleni izrechenia dokato Bultra prevejda bukvalno duma po duma i moje da ne se shvane nishto....

Nqma programa koqto da moje da prevejda po smisal napravena oshte...nqma i da ima vsichko drugo prevejda duma za duma primer: When i try to use socks in getright... i prevoda e Koga az optail chorap polzva ...................................... chuh za nqkav egiptetin deto iskal 3000$ i shtql da napravi takava programa...ili veche imal takuv algoritam ne razbrah maika mi smeni kanala na tv-to..izobshto ako iskash ot neshto na bg zabravi osven ako neiskash da se posmeesh

znachi bultra 3.0 uspqva dosta chesto da puska pulen chlen ili da sprqga glagola pravilno ima sravnitelno polzvaemi algoritmi pak ima dosta greshki de, no na men mi spestqva edno 70% ot cqloto vreme za prevod tuj kato az samo redaktiram i zavurtam leko slovoreda i ne se zanimavam s rovene iz rechnici.

Nqma programa koqto da moje da prevejda po smisal napravena oshte...nqma i da ima vsichko drugo prevejda duma za duma primer: When i try to use socks in getright... i prevoda e Koga az optail chorap polzva ...................................... chuh za nqkav egiptetin deto iskal 3000$ i shtql da napravi takava programa...ili veche imal takuv algoritam ne razbrah maika mi smeni kanala na tv-to..izobshto ako iskash ot neshto na bg zabravi osven ako neiskash da se posmeesh

Ne si osobeno prav WEBTRANCE dosta dobre se spravia s chlenovete spored men gi pravi v tochni izrechenia i to dosta pravilno podredeni

Znachi kvo da si prevejdam sam?!?

10x vse pak za pomoshta

btw programata ne beshe za men a za edno momiche ot mahalata ama i az shtiah da ia polzvam

Niama znachenia shte se opraviam samostoiatelno

SADictionary има една много хубава функция, която ми е от полза и на мен, въпреки че се справям с английския достатъчно добре. От менюто File на програмата можеш да заредиш текстов файл директно в десния прозорец на речника. След това, когато задържиш курсора над някоя дума от текста в туултип ти показва програмата значението на въпросната дума на български... Това е много по-добро от каквито и да било измислени и подвеждащи програми за превод - добри такива все още няма написани, няма и да има скоро (освен ако не се случи някой бум в разработката на изкуствения интелект), а когато се появят ще струват майка си и баща си - така че по-добре е човек да отдели време и да понаучи някой език - това винаги ще му помага и никога няма да му е излишно!

• 3 months later...
Също така можеш да хвърлиш едно око и на тази програма за превод от БГ на Eng. Линк! Не мога да ти кажа нищо за нея - в дата.бг стана въпрос за такива програми за превод.  ;)

@TAZ, тази програмка не може да прави превод от БГ на ENG.

някой знае ли такава, която(що годе) да може?

• 4 weeks later...
А имали програма която превежда от Бг на Анг.Например пиша майка ,а то ми привежда mother ???

Primerno takiva funkcii izpalnqva SA Dictionary! :P

Original Text :

If you have XP already installed, and SP1 on him it is not put,

it is a cracked serial (before it you already started a crack),

It is necessary to remove CONTENTS of a key of the register:

Превод :

Ако ти имам XP вече настанявам , и SP1 на him то е не слагам , то е a смахнат сериен ( преди то ти вече трепвам a пляскане ), То е необходим към премествам ДОВОЛЕН на a ключ на определителен член регистър :

:punk

Ето още едно примерче :

Figo scores hat-trick against Ajax!

Превод:

Фиго направи хитра шапка срещу Аjax!

ХАХАХАХА! Теглете си програмите и се смейте на воля!

:lol: :lol: :lol:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...