Lil Scrappy Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Overlord *Homepages: Link *Publisher: Codemasters *Genre: Adventure *Release Date: June 28.2007 *Trailers, Game-Play: Link Download *Also On: Xbox 360 and PC *Download Game @ArenaBG* System Requirements: ............................................................ Minimum Requirements- Windows XP. - DirectX 9.0c - Pentium 4 @ 2.4 GHz or Athlon 2400+ - 512 MB RAM - Graphics Card: GeForce FX5700 / Radeon 9500 or above - DirectX Compatible Sound Card - 2x DVD-ROM Drive - 4.5 GB Hard Drive Space Recommended Requirements- Windows XP/Vista. - DirectX 9.0c - Pentium 4 Core 2 Duo or Athlon X2 - 1 GB RAM - Graphics Card: GeForce 7800 or Radeon X1800 - Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card - 2x DVD-ROM Drive - 4.5 GB Hard Drive Space Supported Graphics cards- ATi Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X700, X800, x1300, x1600, x1800, x1900, x1950 - nVidia Geforce FX5700, FX5950, 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800 ............................................................ Overlord излезе Overlord - най-новата екшън-приключенска игра на Triumph Studios благодарение на която може да си имате своя собствена спретната орда от приблизително петдесет различни чудовища, върху които ще имате пълен контрол - е вече на пазара за PC и Xbox 360. Screenshot: GameSpot, IGN Разбрах че геймката била много забавна и развлекателна за това смятам да дръпна Х360 версията и да е пробвам Ако някой е пробвал вече ПС версията да си каже мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ми аз я играх и графиката е невероятна като пуснеш играта на max ,но като оставим това на страна , не е кой знае какво. Gameplay - а е добър, но някои я определят на RPG, вярно че има и такъв елемент , но по - голямата част е action. Според мен щеше да е по - добре без този RPG елемент и освен това можеше да дадат малко повече свобода на главния герой в играта. Той почти никога не влиза пряко в битката а непрекъснато трябва да използва тези малки отвратителни същества (minions). Можеха да му вкарат малко повече комбота с брадвата и малко разнообразие в движенията а не само да върви и да командва своята армия от малки човечета или е по - добре да ги нарека чудовища, за да убие врага. Освен това ако решите да влезете с него в някое по - голямо меле определено значителна част от здравето му ще бъде източено или ще буде убит. Не знам, но на мен ми се стори че малките му помощници са по - издражливи дори от него. Не знам как ще е по - напред в играта , но дотам, докъдето съм стигнал аз главния герой няма значителни умения в боя. И въпреки всички играта е интересна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 играта е приятна смесица от РТС и РПГ, а гномчетата къртат мивки (или всъщност всичко което им наредиш ) http://www.gamespot.com/video/932852/61678...icial-trailer-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Не знам, но на мен ми се стори че малките му помощници са по - издражливи дори от него. Не знам как ще е по - напред в играта , но дотам, докъдето съм стигнал аз главния герой няма значителни умения в боя. И въпреки всички играта е интересна. Не си прав... по бързо мрът, особено тез различните от жълто-кафявите. А и по-малко демидж правят. Около 3 човечета правят демиджа на 1 брадва... а колко бързо мрат... особено предвид, че като смахаш брадвата удряш всичко наоколо не е иситна. Играта е зарибявка.... не е нещо невероятно не за развлечение става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 ... Не знам, но на мен ми се стори че малките му помощници са по - издражливи дори от него. Не знам как ще е по - напред в играта , но дотам, докъдето съм стигнал аз главния герой няма значителни умения в боя... ми след 2-рата броня вече нащо момче кърти - направих соло на 7 трола в арената на замъка за проба няколко хинта за направа на оръжия/брони оръжие (аз играя с меч че бие бързо и съответно по-често бута и прави критикъл ) - 2/5 кафяви, 2/5 зелени и 1/5 сини броня - 1/2 зелени и 1/2 кафяви (на 3-тата броня мах 400 зелени - повече просто нема смисъл ) шлем - колкото повече ... толкова повече ... и все пак нема нищо по забавно от атакуващи или разпускащи зелени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.