Jump to content
BulForum.com

Overlord

Lil Scrappy

Recommended Posts

Overlord

444492_orig.jpg

*Homepages: Link

*Publisher: Codemasters

*Genre: Adventure

*Release Date: June 28.2007

*Trailers, Game-Play: Link Download

*Also On: Xbox 360 and PC

*Download Game @ArenaBG*

System Requirements:

............................................................

Minimum Requirements- Windows XP.

- DirectX 9.0c

- Pentium 4 @ 2.4 GHz or Athlon 2400+

- 512 MB RAM

- Graphics Card: GeForce FX5700 / Radeon 9500 or above

- DirectX Compatible Sound Card

- 2x DVD-ROM Drive

- 4.5 GB Hard Drive Space

Recommended Requirements- Windows XP/Vista.

- DirectX 9.0c

- Pentium 4 Core 2 Duo or Athlon X2

- 1 GB RAM

- Graphics Card: GeForce 7800 or Radeon X1800

- Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card

- 2x DVD-ROM Drive

- 4.5 GB Hard Drive Space

Supported Graphics cards- ATi Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X700, X800, x1300, x1600, x1800, x1900, x1950

- nVidia Geforce FX5700, FX5950, 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

............................................................

Overlord излезе

Overlord - най-новата екшън-приключенска игра на Triumph Studios благодарение на която може да си имате своя собствена спретната орда от приблизително петдесет различни чудовища, върху които ще имате пълен контрол - е вече на пазара за PC и Xbox 360.

Screenshot:

GameSpot, IGN

blgax.jpgbmglx.jpgbng1x.jpgblggx.jpg

bmgux.jpgbmgvx.jpgbmgbx.jpgblghx.jpg

Разбрах че геймката била много забавна и развлекателна за това смятам да дръпна Х360 версията и да е пробвам

Ако някой е пробвал вече ПС версията да си каже мнението

Ми аз я играх и графиката е невероятна като пуснеш играта на max ,но като оставим това на страна , не е кой знае какво. Gameplay - а е добър, но някои я определят на RPG, вярно че има и такъв елемент , но по - голямата част е action. Според мен щеше да е по - добре без този RPG елемент и освен това можеше да дадат малко повече свобода на главния герой в играта. Той почти никога не влиза пряко в битката а непрекъснато трябва да използва тези малки отвратителни същества (minions). Можеха да му вкарат малко повече комбота с брадвата и малко разнообразие в движенията а не само да върви и да командва своята армия от малки човечета или е по - добре да ги нарека чудовища, за да убие врага. Освен това ако решите да влезете с него в някое по - голямо меле определено значителна част от здравето му ще бъде източено или ще буде убит. Не знам, но на мен ми се стори че малките му помощници са по - издражливи дори от него. Не знам как ще е по - напред в играта , но дотам, докъдето съм стигнал аз главния герой няма значителни умения в боя. И въпреки всички играта е интересна.

• 2 weeks later...
Не знам, но на мен ми се стори че малките му помощници са по - издражливи дори от него. Не знам как ще е по - напред в играта , но дотам, докъдето съм стигнал аз главния герой няма значителни умения в боя. И въпреки всички играта е интересна.

Не си прав... по бързо мрът, особено тез различните от жълто-кафявите. А и по-малко демидж правят. Около 3 човечета правят демиджа на 1 брадва... а колко бързо мрат... особено предвид, че като смахаш брадвата удряш всичко наоколо не е иситна. Играта е зарибявка.... не е нещо невероятно не за развлечение става.

... Не знам, но на мен ми се стори че малките му помощници са по - издражливи дори от него. Не знам как ще е по - напред в играта , но дотам, докъдето съм стигнал аз главния герой няма значителни умения в боя...

ми след 2-рата броня вече нащо момче кърти - направих соло на 7 трола в арената на замъка за проба :)

няколко хинта за направа на оръжия/брони

оръжие (аз играя с меч че бие бързо и съответно по-често бута и прави критикъл ;) ) - 2/5 кафяви, 2/5 зелени и 1/5 сини

броня - 1/2 зелени и 1/2 кафяви (на 3-тата броня мах 400 зелени - повече просто нема смисъл :) )

шлем - колкото повече ... толкова повече :)

...

и все пак нема нищо по забавно от атакуващи или разпускащи зелени :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...