Jump to content
BulForum.com

Da mi preporachate film !

4 MOTION

Recommended Posts

Kazete njakoi hubav film za voinata v bivsha Jugoslavija ili Vietnam , az si znam dosta ,no ne im znam angliiskite zaglavija ,za tova vi molja da mi preporachate njakoi !!! :confused :confused :confused

Ето ти няколко линка за хубави филми на военна тематика:

Apocalypse Now - Info - Най-добрият филм за Виетнам според мен. Режисьор Копола, в главните роли Мартин Шийн, Уилям Дефо

Platoon - Info - Също много добър филм но Оливър Стоун, но този път със синчето на Мартин - Чарли

Heaven and Earth - Info - Още един филм на Оливър Стоун, не толкова добър колкото "Взвод", но определено трябва да се види.

Born on the 4th of July - Info - И третият филм на Стоун за Виетнам, който повече разглежда последствията от Войната

Full Metal Jacket - Info - Още един любим мой филм за Виетнам. Режисьор Стенли Кубрик, какво повече да говорим.

Casualties of War - Info - също много добър филм за Виетнам, но за съжаление го нямаме. В главните роли Шон Пен и Майкъл Джей Фокс. Режисьор Брайън де Палма

No Man's Land - Info - Филмът е за войната през 1993 в Босна и Херцеговина

Мога така да изброявам филми до утре, така че, ако има желащи, да кажат и ще продължа.

blagodarja vi mnogo !!!

Az hubavo pochnah da gi svaljam ,ama kato neznam kak da im slozi subtitri i kak da gi gledam ,mai shte si ostana sas svaljaneto

Njakoi moze li da mi kaze kak se slagat subtitri i sled tva kak se gleda filma

.........Njakoi moze li da mi kaze kak se slagat subtitri i sled tva kak se gleda filma
Haaaaaaaaaaah! .. 4 MOTION ,sigurno se sheguvash ..

I na men kato 6ega mi izglejda :woot

BTW: Subtitrite triabva da sa sus su6toto ime kato videofaila, samo raz6irenieto e drugo - xxxxxxx.txt, xxxxxxxx.sub ili kakvoto tam...

Ooooooooo.....napravo sam haker - uspjah da si pusna "The Foreigner" i subtirtite mu bachkat ,ama malko lagva....

Inache go pusnah s Crystal Player i to za po-malko ot 2h:15 min. - ne sam li super ?????

Pusnah da gledam "No mans land" s Crystal Player ,no mnogo lagva i zabiva

Kato dam full screen - ili zvuka zabiva ili kartinata.

Iskam da vi pitam tova da ne e ot PC to mi ???

Videoto mi e 16 MB

RAM - 128

CPU- 750 MHz

Pusnah da gledam "No mans land" s Crystal Player ,no mnogo lagva i zabiva

Kato dam full screen - ili zvuka zabiva ili kartinata.

Iskam da vi pitam tova da ne e ot PC to mi ???

Videoto mi e 16 MB

RAM - 128

CPU- 750 MHz

Ne bi triabvalo da e ot PC-to :( Gledal sum i na dosta po-slabi ma6ini, no na BSplayer

Ne_Hrani_Maiko, заслужаваш бан бе. Чети малко за какво е темата и стига си изреждал простотии, които сигурно ги пишеш във всеки топик независимо какъв е той. Сега лично аз ще се заема да ти следя тъпите постове и ако видя още един неадекватен, уорн-а ти ще започне да скача значително. Баси, омръзна ми от вас...

Vjarno e ! Ne e ot PC-to mi .

Izgledah 56 min. ot filma i vsichko beshe nared , i izobshto ne zabi.

Neshto ot Crystal Playera e bilo nai-verojatno...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...