Jump to content
BulForum.com

Търся си работа за през лятото

Recommended Posts

Здравейте.Търся си работа за през лятото.На 16 години съм,от град Пловдив,уча в професионалната гимназия по строителство,архитектура и геодезия,трудово способен.За връзка:Тук на ЛС; Email:Fakira_91_@abv.bg i skype:Botev_Fen4444

:spam: И аз уча там ма кел файда?!? Тук няма да си намериш работа по добре вземи вестник марица или трагни по някои строежи и складове с надежда да си намериш.Ако чакаш от тук ще останеш безработен докато станеш на 18 :)

:spam: 10Д бъдещите 11 :D Трява да си чъвал за пътното ...

• 2 weeks later...

Аз съм с Геодезия и апелирам към всички 7 и 8 клас даа НЕ СЕ ЗАПИСВАТ Геодезия...Ае живи и здрави :D

Хубаво,че никой не ме е видял 11 клас на какво съм запpиличал :blink:

Аз съм с Геодезия и апелирам към всички 7 и 8 клас даа НЕ СЕ ЗАПИСВАТ Геодезия...Ае живи и здрави :D

Докат го завършим(ако го завършим)това училище бая зор ще видим.Никои да не са записва там,ама 7 , 8 кл будали кат нас ... Иначе след като сме завършили уж (излизаме някакви)направо админа да премести темата някаде др че точно в работа не и е мястото

спокойно момчета и аз съм завършил с много мъки строителния специалност - транспортно строителство ...... там изобщо не е работа но поне вие нямате механика и стоманобетон там какъв зор е бедна ви е фантазията....а какви излизате.... ми след 12ти клас - втора квалификационна степен - ОБЩ РАБОТНИК , айде после разправяйте че строителния е елитно училище ,..... смяхххх

спокойно момчета и аз съм завършил с много мъки строителния специалност - транспортно строителство ...... там изобщо не е работа но поне вие нямате механика и стоманобетон там какъв зор е бедна ви е фантазията....а какви излизате.... ми след 12ти клас - втора квалификационна степен - ОБЩ РАБОТНИК , айде после разправяйте че строителния е елитно училище ,..... смяхххх

И аз съм пътно.Водат на най-големите глупаци пък учим повечето работи на всички специалности.Да си бях останал в Вапцара ...

Абе ако ще и най-евлитното да си завършил пак си работник...Иска се да продължи нагоре.Тия СОУ-та,фег мег,пу*ки майни са пунта мара,ако не се вземe висше.Друг е върпоса,че и с диплома не е гаранция,че ще си работиш по специалността.Не говора само за строителния,ми информатиката е същото иска се висше,за да стане нещо.Боли го някой,че си завършил информатика СОУ.

Колкото до пича на 16 години трудно ще намериш,може нещо като ония клепари на центъра да раздаваш брошури или пък на нестлето ония будки.В никоя фирма няма да се вземат,нямаш години просто,или трябва някой да те ореди.А сега с тоя ЕС взеха да гледат,но иначе шефа или работодатела ти има кяр от теб,щото не ти плаща осигуровки,дава ти няква надница на ръка и така...Това е положението общо взето. :)

Строителния е хава да го закършиш 13 кл барем си намериш работа в някоя фирма като чертожник за 400 мах 500 лв обаче мн проекти тоя 13кл.Аиде вече админа да изтрие или премести темата щот не са здаржам да пиша :D

• 2 weeks later...

Тоя ник ми е познат от някаде ?!?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...