OneBoy Posted January 17, 2004 Author Share Posted January 17, 2004 Да, шуменичък ще е.Но въпреки всичко ми се струва ненормално, за да ти държи 60 Ц на твоя цпу, той тоя къулър трябда да е бил най-много 1-2$ Моя беше под 10$ и никакъв проблем, около 3000 оборота - държи нормално около 30-35 градуса най-много. Просто гледай да не те излъжат и си вземи някакъв който хем евтин, хем добър (с голям и оребрен радиатор). Виждам , че не си по оверклоците, така че варианта те оправя. ami sq se porazrovih iz net-a i namerih tochnata specifikaciq na moq Cooler mai ne e 1-2 $ TukQ mi kajete ot kakvo moje da durji takva visoka temperatura zashtoto predpolagam tozi ventilator e dostatuchen za ohlajdaneto !?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 moq ne nqkyv jylt i e na 6000 oborota ama pak temperaturata mi e kym 50 gradusa ... Mnogo e za tvoqta konfiguraciq smeni si ventilatora.Az imam sa6toto dano i CPU.XeForce3 i toi ima sa6toto MB i CPU i temperaturite sa mi pod 40 dori kato go izduh na 2000 pak be6e pod 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.