Grimjaur Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Това е бланката за участие и инструкция за джамборето.Ако някои не я е получил на мейла си, да я изиска от Апостол или мен.От Апостол - лично, от мен - по телефона или мейла, понеже съм извън Пловдив. БЛАНКА ЗА УЧАСТИЕ В ЛЕТЕН СКАУТСКИ ЛАГЕР По случай 100 годишнината от първи скаутски лагер и възникването на скаутското движение, в целия свят се организират чествания, организирани от скаутските организации в повече от 160 държави. По този повод в периода 27.07. - 05.08. 2007 г. ще се проведе Шесто Българско Национално Скаутско Джамборе, в местноста Абланово в близост до гр. Сливен. Участие могат да вземат всички скаути от България. На лагерът скаутите ще бъдат разделени на патрули от 6-8 човека и по този начин ще участват в дейностите на Джамборето. Всеки патрул ще си построи собствен палатков бивак на открито със столова, навес и други дървено-въжени конструкции. По време на лагера, патрулите ще участват в обучителни игри сред природата, като състезания по ориентиране, игри за преодоляване на препятствия, походи, екскурзия и много други. В лагера са взети необходимите мерки за хигиена и безопасност и има денонощно присъствие на квалифицирано медицинско лице. Според българското законодателство всеки родител трябва да декларира съгласието си за участие на детето си в скаутския лагер. Декларация: Аз, долуподписаният/та ................................................................................ ............................, родител/настойник на лицето /в случай че е под 18 години/ заявявам, че разрешавам детето ми да присъства и вземе участие в дейностите на лагера и съм запознат/а с предварителната инструкция и условията на лагера. Родител: ......................... /подпис/ Лични данни на участника: трите имена: ................................................................................ ......................................... ЕГН: |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| Ако има някакви специфични заболявания или алергии да се опомене по-долу: ........................... ........................... - Заявявам, че предварително съм запознат/а с инструкциите и условията на лагера и желая да взема участие в него. гр. ....................... Участник ...................... дата .................... /подпис/ ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ШЕСТО НАЦИОНАЛНО ДЖАМБОРЕ „АБЛАНОВО” 2007г. В периода 27.07. - 05.08. 2007г. в местноста Абланово в близост до гр. Сливен ще се проведе ШЕСТО НАЦИОНАЛНО ДЖАМБОРЕ, по случай 100 годишнината на скаутското движение в света. Участие могат да вземат всички желаещи. Възрастовата граница е от 8 до 16 години, а таксата 120 лв. Има намаление в таксата за участие за втори и трети член на едно семейство в размер на 25%. Ръководители на лагера са: - Светлозар Морфов – Водач на лагера - Борислав Апостолов – Комендант Изисквания за участие: 50 % от таксата (60 лв) трябва да бъдат платени не по-късно от 10.07.2007 г. Пълен списък с трите имена и ЕГН на желаещите да вземат участие (по патрули ако има) да бъдат изпратени на e-mail: borislav.apostolov@gmail.com не по-късно от 15.07.2007 г. Новите скаути и непълните патрули ще се сформират в патрули по 8 човека при пристигането на мястото на лагера. 1. Всички участници трябва да пристигнат на ЖП или автогара Сливен не по-късно от 14:00 часа на 27.07.2007 г. 2. Всеки участник трябва да разполага с необходимата екипировка приложена с инструкцията. 3. Забранява се ползването на мобилни телефони по време на мероприятията включени в програмата на лагера. Използването на мобилни телефони е позволено само в часовете от 18:00 до 18:30. 4. Отпътуването на учасниците става от ЖП или автогара Сливен на 05.08.2007 г. 5. Ако има участници със специфични заболявания да уведомят ръководството на лагера при пристигането си. Б Ъ Д Е Т Е Г О Т О В И ! Ако някой се чуди, къде са му, ******* ******* постове, да знае - отговора е ЦЕНЗУРА! Въпроси относно джамборето - по телефона, мейла или ЛС. П.С. Дамяне, редактирах си грешките, доволен ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.