chefoto Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 От известно време преинсталирах Уиндоуса на стария ми компютър и записах игра, която играх безпроблемно преди преинсталирането.Разликата беше огромна, цветовете бяха отвратителни, а също така и насичаше ужасно, едва можеш да нацелиш нещо с мишката.Мисля, че проблема е именно от драйверите.За съжаление съм изгубил оригиналния диск на видеото и не знам от къде да си изтегля някакви читави драйвери.Теглих няколко от сайта на Нвидиа, но когато започна да ги инсталирам ми дава надпис : "The Nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.Setup will now exit".На XP съм.Моля ако някой знае от какво е този проблем и евентуално ако е от драйвери да даде линк към някакви, които ще са съвместими. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Аз имам същата карта,имам и драйвери за нея,който под ХР тръгват,само че не си спомням откъде ги изтеглих.Ако искаш драсни едно ЛС със скайпа си или нещо подобно,за да ти ги пратя(по пощата няма да стане,тъй като са 19 mb). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 eto ti link http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_45.23.html tova sa perfektnite draiveri za tozi model ako ne se polu4i zna4i problema e nqkade drugade nqma zna4enie koi shte izteglish az polzvam tezi koito sa 8.5MB samo klikash varxy Primary Download Site YSPEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 30, 2007 Author Share Posted June 30, 2007 Благодаря и на двама ви, драйверите от втория линк станаха и вече всичко върви безпоблемно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.