stamat Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 dnes vleznah v saita na filma i sa zapo4nali snimkite na 21 juni filma 6te izlezne drygata godina mai mese4 kakvi sa vi o4akvaniqta ? i mneniata ? mislq 4e 6te e ne6to strahotno i mnogo originalno na mene li4no stra6no mnogo mi haresva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Тоя филм се чака 18 години. Предполагам, че няма да е хубав както другите, защото очакванията са огромни, а актьорите много възрастни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Аз пък очаквам,че този филм ще е много хубав.Независимо че Sean Connery няма да участва,Harrison Ford,както и Shia LeBeоuf ще ни радват А и Cate Blanchett. Предполагам сюжетът ще е достатъчно завладяващ,след таква почивка от страна на легендарния филм С една дума - КУУЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Аз също го очаквам от доста време и мисля че четвъртата част ще се получи също толкова добра колкото и другите 3. А за качеството на трилогията не може да става дума ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Със сигорност ще е доста яко.Но нали се сещате за Междузвездни Войни.Новите филми са боза в сравнение с старите.Надявам се да греша но имам чувството че и с Индиана ще стане същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Ето малко ъп по темата: 1.Вече working title-а е Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Индиана Джоунс и Царството на Кристалният Череп) 2.Датата на излизане е променена на 22 май 2008 (но както може да се очаква ще я променят всеки месец). 3.Ето малко пикчета: Ето го и постера (за сега е само тийзърски). Култовото начало на филма... Едва ли това ще е "Кристалният Череп" но все пак не е зле ! А това е екипа на филма Личи си доста възрастта на бате Хари Форд (дано стане по добре от Терминатор 3-ката,че филма си беше боклук). 4.Ето друг линк за информация по филма (за съжаление все още няма сайт за филмът). Според мен би трябвало да имаме добри очаквания за филма (самият аз не знам на какво да се основа ) все пак това си е Инди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 И аз го гледах най-накрая. Не ми хареса, голямо разочарование. Прекалено много фантасмагории. Единственият момент, който разведри обстановката, беше, когато затънаха в едни плаващи пясъци и Хенри Джоунс III ги теглеше, като използваше един питон за въже Там се смях доста П.С. Ако не са руснаците, американците не могат да си направят филмите - все с тях се чоплят Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 И аз го гледах най-накрая. Не ми хареса, голямо разочарование. Прекалено много фантасмагории. Единственият момент, който разведри обстановката, беше, когато затънаха в едни плаващи пясъци и Хенри Джоунс III ги теглеше, като използваше един питон за въже Там се смях доста П.С. Ако не са руснаците, американците не могат да си направят филмите - все с тях се чоплят Макар, че темата не е подхвашана от много време, ще добавя и аз един коментар. Моето мнение е, че предишните части бяха по-добри и тази част определено не ми се стори кой знае колко интересна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Според мен малко прекалиха с каскадите , все пак трябваше да е нещо малко по-скромно ... лично мое мнение си е това и не ми хареса филма много . Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Много ми хареса филма!Каскадите мисля, че бяха достатъчни и бяха изключително качествени!Сюжета беше изключително интересен и това, че акцентираха на разума от друга планета е добре, тъй като се различава до някаква степен от миналите 3 филма - хем някак си изцяло, но хем запазват и типичните черти.Страхотен филм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Филма беше пълна измислица,особенно началото с атомната бомба ,предишните части бяха много по-добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Еми аз ви казах , че са прекалили малко , но и онова с мравките беше леко измислено , ония как ди догони по тези дървета ... цял джип да настигнеш също не е реално и все пак приличаше малко на старите части , от към филма нямам други оплаквания вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Po sredata na filma zaspah...Bozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Много ми хареса филма!Каскадите мисля, че бяха достатъчни и бяха изключително качествени!Сюжета беше изключително интересен и това, че акцентираха на разума от друга планета е добре, тъй като се различава до някаква степен от миналите 3 филма - хем някак си изцяло, но хем запазват и типичните черти.Страхотен филм! абсолютно точно казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Ами мнението ми е : ....... мъъъка, мъъка, мъкаа.... Боже колко мъка има по този свят ! След този боклук Харисън Форд (на когото наистина се възхищавам), най - сетне може да излезне в заслужена пенсия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.