R_A_I_D_E_R Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 a we hora tyrsq pomo6t 6toto mnogo 4esto mi se slu4va da mi izliza edin prozorec na koito vyrvi edin timer 1min i sled tva mi restartva PC-to.Na prozoreca pi6e:RPC ili Remote Procedure Call .Pls kajet mi kvo da napravq da se opravi z6toto e mn iznervq6to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 Има страшно много теми по тоя въпрос! Но хайде, новаците винаги са така, понеже тоя Бластер им се натриса докато разберат че трябва да влизат с firewall в интернет! Фанал си 4ервея Blaster! Потърси в търсачката за този ъпдейт: WindowsXP-KB823980-x86-ENU.exe Ама който е в win-appz, а не във FTP-то. Това е па4 за оправяне на бъга който допуска червея. Но първо го изчисти с fix туул-а от symantec (в търсачката на уарез-а търси за Blaster и ще ти излезе този инструмент fix- нещо си). Първо отиди в Task Manager и оттам кил-ни процеса DLLHOST.exe. После с инструмента исчисти черава, после инсталирай па4а. това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted January 11, 2004 Author Share Posted January 11, 2004 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.