Jump to content
BulForum.com

Driver Parallel Lines

Stenli

Recommended Posts

Driver%20cover.jpg

## Производител : Ubisoft

## Сайт на производителя : Производител

## Снимки от играта : Снимки

## Коментар : Driver: Parallel Lines follows the story of a young New York driver TK who makes his living driving gangsters pimps criminals and lowlifes in and out of trouble using his driving skills and street smarts to make money a nd live the good life of sex fast cars and drugs. The year is 1978 TK plans to start a cocaine empire of his own but things don't pan out quite as well as planned he gets locked up for 28 years. This fast-forwards the story to present day Manhattan where TK is set free with one thing on his mind - revenge! Open Environments provide multiply ways to complete over 35 missions. A fully engaging storyline combining state of the art cutscenes and realistic in-game interaction. Play within two very different but equally impressive NYC time zones - 1978 and 2006. Experience the thrills of over 80 customizable vehicles including cars bikes and trucks.

## Изисквания :

* Windows XP

* Windows Vista

* Pentium 4 or equivalent

* 2 GHz Processor

* 256 MB RAM

* Graphics Card 64 MB

* Graphics Card (Direct X 9.0c Compatible)

* Direct X 9.0c

* Sound Card (Direct X 9.0c Compatible)

## Допълнително :

1. Mount

2. Install the game

3. Copy the crack from the ViTALiTY folder

4. Play

е, някой свалил ли я е, играл ли я е и какви са му впечатленията. на мен лично ми допадна и я играя с интерес :)

От 3 дни съм я сложил в Биткомет-а ама все забравям да я пусна да се сваля... довечера я пускам, че ми се играе нещо с коли. Бръм-бръм...

Играта е много добра :punk .Нивото на полицайската бдителност определено много ме кефи.Исках да си напрая експеримент и докат патрулката чакаше на светофар завартях гумите на един мотор до нея и ма подгони :laughing: .Нивото на реализъм е задоволително.Абе залужава си игрицата :)

При мен върви доста добре, ама нещо немога да мина една от първите мисии (тази със стрелбата), ако някой я е минал да сподели

При мен върви доста добре, ама нещо немога да мина една от първите мисии (тази със стрелбата), ако някой я е минал да сподели

Чети внимателно какво ти казва оня негър :P .Къде точно имаш проблем?@Stenli аз не покривам процесора(макар,че моя е 2200+ на AMD Athlon там проверката каза,че не го покривам)-играя на Low едтайли на 1024x768 (или както е там забравих сега :D :bgrin: ) и няма никакво насичане :P

цъкаш десен бутон на мишката и не го пускаш, след което почваш да обикаляш около колата и да стреляш по нея ;)

asd, намалих дейлите на high и се оправи :bgrin:

И на мен ми лагва на кадри е малко :cry макар, че и аз покривам изискванията.

Иначе играта ме разочарова малко, даже 3ката повече ми харесва. Тази е доста по детцка :unsure:

И самота упрваление на колите е елементарно.

Имам 1 бъг в играта-не ми показва оръжията. В смисъл стреля ма оръжието не се вижда :lol:

цъкаш десен бутон на мишката и не го пускаш, след което почваш да обикаляш около колата и да стреляш по нея ;)

asd, намалих дейлите на high и се оправи :bgrin:

Ами това и правя, но не става. Обикалям, стрелям ама неще, колко трябва да стрелям, аз изтрелях над 20-30 пълнителя

И на мен ми лагва на кадри е малко :cry макар, че и аз покривам изискванията.

Иначе играта ме разочарова малко, даже 3ката повече ми харесва. Тази е доста по детцка :unsure:

И самота упрваление на колите е елементарно.

Имам 1 бъг в играта-не ми показва оръжията. В смисъл стреля ма оръжието не се вижда :lol:

слагаш крака, който е в арена и би трябвало да ти се оправи

Ами това и правя, но не става. Обикалям, стрелям ама неще, колко трябва да стрелям, аз изтрелях над 20-30 пълнителя

ми 2-3 пълнителя макс, не знам защо не можеш да я минеш, явно нещо не правиш както трябва :wacko:

ми 2-3 пълнителя макс, не знам защо не можеш да я минеш, явно нещо не правиш както трябва :wacko:

Трябва да я стрелям от всички страни нали??? А тряба ли да се движа когато стрелям??? Аз даже се чудих дали не трябва да я взривя ама... нз

EDIT: Минах я, сега събирам 1500$

Тъкмо се инсталира. Задължително ли е да се сложи този крак или може и с този, който е в диска :wacko:

Тъкмо се инсталира. Задължително ли е да се сложи този крак или може и с този, който е в диска :wacko:

Този в арената е,за да ти се виждат оръжията-иначе оня стреля въздух :laughing:

Този в арената е,за да ти се виждат оръжията-иначе оня стреля въздух :laughing:

Мерси!

Добре, че не се играе с диск! :) Нз за вас ама аз си промених всички контроли, старите ми бяха страшно неудобни. Иначе играх към 5-10 минутки и какво да кажа... като първи впечатления не е зле. После може да поиграя повече и да споделя oще нещо. :)

на мен пък контролите ми са удобни. още от цс свикнах да играя с wasd и така си и остана :P иначе играта е готина, ама нещо много еднотипни мисии засега, което може да се окаже проблем. досе съм изиграл няколко състезания и 2-3 мисии, където трябва да вземеш пари от еди кой си, дето бяга с кола.

на мен пък контролите ми са удобни. още от цс свикнах да играя с wasd и така си и остана :P

За движение а,с,д,в са идеални ама когато карам колата с тях ми е страшно неудобно и то да карам с лява ръка :) само да не се окаже, че когато съм в колата ще ми е необходима мишка...

Да ще ти е необходима задължително-с дясно копче се излиза през прозореца и се стреля в движение

Пфу... еми май ще се наложи да свиквам да карам с лява ръка. :angry:

За движение а,с,д,в са идеални ама когато карам колата с тях ми е страшно неудобно и то да карам с лява ръка :) само да не се окаже, че когато съм в колата ще ми е необходима мишка...

Да ще ти е необходима задължително-с дясно копче се излиза през прозореца и се стреля в движение :)

Днес играх повечко и мога да кажа, че не е нищо особено. ГТА само че с различна графика, нищо ново като замисъл. За няколко дни и ще ми омръзне. Приятна игра на останалите :)

Днес играх повечко и мога да кажа, че не е нищо особено. ГТА само че с различна графика, нищо ново като замисъл. За няколко дни и ще ми омръзне. Приятна игра на останалите :)

е ти пък по-яка игра от GTA знаеш ли :P

Е GTA си е On the Top обаче докато излезне новата част нали требе се играе нещо :P .А иначе една фатка за куките да ви кажа :) .Когато ви подгонят с кола и не сте се показвали извън нея да стреляте по куките те преследват само колата :blink: .Смисъл-завивате в някоя малка уличка,така че да не ви виждат куките,ставате от колата и си трагвате кат пич :laughing:

Мдам.Играта е GTA,обаче с по-различна графика... :lol: Стигнах до задачата дето с един камион трябва да открадна 3 коли и да ги занеса в гаража.Емиии струва ми се доста еднообразна и след няколко дни ще ми писне тотално.

Като гледам как говорите, че след няколко дни щяла да ви омръзне... ми че тя за "няколко" дни се превърта. Има зарибявка и е яко да пуцаш от колата. Мисиите не са някви убер сложни и играта върви лесно и бързо.

Някой може ли да ми каже как мина мисията където трябва уж да взривиш някви биобордове и като отидеш там нещо се прецаква и трябва да ги гониш, ама ония с джиповете пуцат яко и се ме гърмят, как точно я минахте (кола оръжие)?

Ами тея с джиповете не се занимавай с тях... като изпълняваш точките от мисията ти се оттърваваш от тях. Това е последната мисия от Олд Скуул времето на пича. После всичко става по-модерно :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...